• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Offentlig Miljö / Trapphusbelysning

Trapphusbelysning

Belysning för trapphus är en viktig faktor för att ge ett bra första intryck av fastigheten. Här hittar du populär trapphusbelysning som används av många föreningar som vill skapa en härlig och inspirerande stämning i sina trapphus, för att kunna lämna ett gott intryck hos både hyresgäster och förbipasserande. Oavsett om du vill ha takkronor, takplafonder eller väggplafonder så har du ett stort urval att välja bland i vårt sortiment.

Mejla oss på info@ljusbutik.se om du behöver råd eller funderar över någonting.

1 2 ... 13  308 artiklar Kampanjpris(54) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 13 

Smidig trapphusbelysning med rörelsesensor

Funderar du på vilken typ av sensor som passar bäst för belysningen i ditt trapphus? Vi rekommenderar starkt att använda rörelsesensorer för bästa användarupplevelse och effektivitet.

 

Varför välja rörelsesensorer?

Rörelsesensorer är den mest populära och praktiska lösningen för trapphusbelysning av flera skäl. Genom att använda en rörelsesensor aktiveras ljuskällorna bara när det finns rörelse i trapphuset, vilket resulterar i en längre hållbarhet för ljuskällorna. Dessutom minskar antalet tändcykler, vilket hjälper till att sänka elkostnaderna.

 

Undvik misstaget med akustiksensorer

Vi har sett att många föreningar gör misstaget att använda akustiksensorer för trapphusbelysningen. Detta kan leda till att lamporna i trapphuset aktiveras av alla ljud som uppstår i lägenheterna, vilket kan vara störande och ineffektivt. För en smidigare och mer användarvänlig lösning, rekommenderar vi att använda rörelsesensorer istället för akustiksensorer.

Med våra rörelsesensorer kan du vara säker på att trapphusbelysningen fungerar precis när det behövs och bidrar till en energieffektiv och bekväm miljö för alla boende. Välj smart och gör ditt trapphus till en plats där belysningen anpassas efter behoven!