• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Badrumslampa / Kristallkrona badrum

Kristallkrona badrum

Här hittar du kristallkronor och kristallampor som är godkända för att sitta i badrum. 

Kristallampor för badrum är normalt för fast installation, och ska normalt alltid installeras av behörig elektriker. Det förekommer ibland att kristallkronor för badrum vara anpassade för krokupphäng också. I beskrivningstexten av våra produkter kan du läsa om badrumskristallkronan är anpassad för krokupphäng. Kapslingsklass för badrum skall helst vara IP21 eller högre.  IP-klassen beskriver hur motståndskraftig lampan är mot vatten/damm. Ju högre IP-klass desto säkrare armatur. Läs mer om de olika IP-zonerna för badrum här.

Vi har många badrumslampor och badrumsarmaturer att visa i butiken på Fleminggatan 17, Stockholm. Vi tar även hem kristallkronor för badrum direkt från våra leverantörer om det är något annat som önskas. Skicka gärna ett mail till info@ljusbutik.se med leverantör och namn eller artikelnummer på den kristallampa för badrum som du är intresserad av så återkommer vi med pris och leveranstid

Vanliga frågor & svar
  • Vad är det viktigaste att tänka på när jag väljer badrumslampa?

    Vad är det viktigaste att tänka på när jag väljer badrumslampa?

    Det allra viktigaste är att välja en badrumslampa som är godkänd för våtutrymmen. Detta kan du se genom att kolla vilken IP-klass lampan har. Beroende på var i rummet lampan ska placeras krävs olika IP-klasser. Läs mer om hur du väljer en lampa med rätt IP-klass för badrum här.