• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Sami Kallio

Sami Kallio lampa

Upptäck Sami Kallio - Designmästaren med ett ljuskonstnärligt sinne

Välkommen till en värld av unik design och konstnärlig skapande. Utforska Sami Kallio Studio och upptäck enastående lampor och möbler som bär hans signatur. Låt oss guida dig genom Sami Kallios kreativa värld och visa dig de fantastiska produkter han har skapat.

Vem är Sami Kallio?

Sami Kallio är en framstående designer och skapare med en enastående förmåga att förena form och funktion. Hans skicklighet och passion för att skapa vackra och funktionella möbler och belysningslösningar har gjort honom till en uppskattad namn inom designvärlden. Med sin unika stil och sin förmåga att blanda traditionella och moderna element skapar Sami Kallio tidlösa och unika verk som berör människor på djupet.

Porträtt på Sami Kallio

Sami Kallio i samarbete med företaget Konsthantverk

Ett av Sami Kallios mest framstående samarbeten är med det prestigefyllda företaget Konsthantverk. Tillsammans har de skapat en rad spektakulära lampor som förenar elegans och funktionalitet. Genom att använda högkvalitativa material och nyskapande designtekniker har Sami Kallio och Konsthantverk lyckats skapa unika och karaktäristiska lampor som ger rummet en speciell atmosfär.

 

Vilka lampor har Sami Kallio designat?

Sami Kallios kreativitet har resulterat i en rad ikoniska lampor som fångar uppmärksamheten och inspirerar. Produkter som "Bolb", "Sol", "#KH" och "Liv" är bara några exempel på hans banbrytande design. Dessa lampor kännetecknas av rena linjer, skulpturala former och en harmonisk balans mellan ljus och skugga. Med Sami Kallios lampor kan du skapa en atmosfär av elegans och unikhet i ditt hem eller arbetsutrymme.

 

Vart kan jag köpa lampor av Sami Kallio?

För att införskaffa dessa fantastiska lampor designade av Sami Kallio kan du besöka Stockholms Ljusbutik online eller i vår butik på Fleminggatan 17 i Stockholm. Vi är stolta över att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment av Sami Kallios design som låter dig ta del av hans kreativitet och vision. Ge ditt hem eller arbetsplats en touch av exklusivitet och konstnärligt uttryck med Sami Kallios unika lampor som du kan köpa online hos oss.