• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Taklampor / Taklampa efter material / Taklampa med prismor

Taklampa med prismor

Stort utbud av taklampa med prismor hos Stockholms Ljusbutik

Vill du ha en lyxig och elegant taklampa som sprider gnistrande ljus och lyfter ditt hem till en ny nivå? Då är en taklampa med prismor ett utmärkt val för dig! Hos Stockholms Ljusbutik har vi ett brett utbud av vackra taklampor med prismor som passar perfekt till olika rum i ditt hem.

1 2 3  56 artiklar Kampanjpris(10) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 3 

Taklampor med prismor för olika rum

Sovrummet är ofta det rum där man vill skapa en avslappnande och romantisk stämning. En taklampa med prismor som ger ifrån sig ett mjukt och varmt ljus är därför en perfekt matchning. I vårt sortiment finns ett antal olika taklampor med prismor som passar till sovrummet. I vardagsrummet är det viktigt att skapa en välkomnande atmosfär där man kan koppla av och umgås med familj och vänner. En taklampa med prismor som ger ifrån sig ett starkt och glittrande ljus kan ge en känsla av lyx och eleganstill vardagsrummet.

I köket eller matsalen behöver man ofta mer funktionellt ljus. En taklampa med prismor kan i detta fall både fungera som belysning och som en vacker inredningsdetalj. Hos Stockholms Ljusbutik hittar du flera olika taklampor med prismor som passar till kök och matsal.

 

Hur gör man rent en taklampa med prismor?


En taklampa med prismor kan göras rent med hjälp av kristallspray. För att rengöra din taklampa med prismor så börja med att du stänger av taklampan, sedan låter du ljuskällorna svalna och sedan täcker du lamphållarna på lampan noga med plast för att det inte ska komma in vätska i lamphållarna. Efter du har täckt för lamphållarna på din taklampa med prismor kan du lägga ut tidningar eller någonting för att fånga upp vätskan under lampan. Skaka sedan din flaska med kristallspray och börja spreja rikligt nedifrån och upp tills alla ytor är droppande våta. Sen så väntar du tills din taklampa med prismor är helt torr och sug upp eventuella samlingar av vätskan med hushållspapper. Tänd taklampan med prismor tidigast efter två timmar efter du sätt till att lampan är helt torr.