• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Shoppa efter stil / Retro lampa

Retro lampa

Stort utbud av retro lampor hos Stockholms Ljusbutik

Är du på jakt efter en unik lampa som kan ge ditt hem en vintagekänsla? Då har du kommit till rätt ställe! Hos Stockholms Ljusbutik hittar du ett brett utbud av retro lampor som kan passa alla rum i ditt hem.

1 2 ... 21  484 artiklar Kampanjpris(27) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 21 

 

Retrolampa: en tidlös klassiker

En retro lampa kännetecknas vanligtvis av dess design som hämtar inspiration från en tidigare epok, vanligtvis från 1920-talet till 1970-talet. Lamporna kan ha olika stilar och material, men ofta är de tillverkade av metall, glas eller trä och har en karakteristisk form som utmärker sig från moderna lampor. Retro lampor kan också ha mjukare och varmare belysning, vilket ger en mer intim och avslappnad atmosfär i rummet. Många retro lampor har också en unik och distinkt stil, som kan vara ett uttryck för konstnärlighet och personlighet.

Retro stilen har gjort comeback och en av dess mest populära element är den klassiska retrolampan. Oavsett om du är ute efter en liten bordlampa eller en större golvlampa, så har vi ett varierande sortiment att välja mellan. En lampa i mässing är ett populärt val för att ge en äldre och tidlös känsla till rummet.

 

Retrolampor för olika rum

Vill du ha en retro lampa i ditt sovrum? Eller kanske en som passar in i ditt vardagsrum? Hos Stockholms Ljusbutik hittar du ett brett utbud av retro lampor som passar till olika rum och stilar. Vi har allt från små sänglampor till stora taklampor.

 

Retro lampa för sovrum

Sovrummet är en plats för avkoppling och lugn, och en retro lampa kan bidra till att skapa den rätta atmosfären. En sänglampa med en mjuk belysning kan ge en avslappnad känsla och en snygg retro design kan addera stil till rummet.

 

En retro lampa för vardagsrum

Vardagsrummet är där vi spenderar mycket tid, och en retro lampa kan ge det där extra lyftet som rummet behöver. Vårt utbud av golvlampor och taklampor kan ge en mjuk belysning samtidigt som de skapar en retro känsla.

 

Hur mycket kostar retro lampor?

Priserna på våra retro lampor varierar beroende på storlek och material. Hos Stockholms Ljusbutik arbetar vi ständigt för att kunna erbjuda våra kunder hög kvalitet till rimliga priser. För att underlätta ditt köp erbjuder vi snabb leverans och fri frakt över 695 kronor.

Så varför inte unna dig en snygg retro lampa från Stockholms Ljusbutik? Med vårt breda utbud är vi övertygade om att du kommer att hitta något som passar din stil och ditt hem perfekt.