• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Shoppa efter färg / Röd lampa / Röd bordslampa

Röd bordslampa

Letar du efter en röd bordslampa för att ge ditt rum en färgklick? Då har du kommit rätt! På Stockholms Ljusbutik hittar du ett brett utbud av belysningsprodukter, och vår kategori för röda bordslampor är inget undantag. Vi har ett stort utbud av olika stilar och storlekar, så att du kan hitta den perfekta röda bordslampan för ditt hem.

Se alla våra bordslampor här.

1 2  25 artiklar Kampanjpris(2) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 

 

Varför välja en röd bordslampa?

Röda bordslampor är ett utmärkt val för att ge ditt rum en touch av färg och personlighet. En röd lampa kan tillföra värme och liv åt ett annars tråkigt utrymme. Dessutom kan rött lysa upp ditt hem och skapa en härlig stämning, särskilt under mörka vinterdagar.

Vilka stilar finns tillgängliga på röda bordslampor?

På Stockholms Ljusbutik erbjuder vi röda bordslampor i olika stilar, från moderna och minimalistiska till mer klassiska och romantiska stilar. Du kan välja en lampa med enkla linjer och geometriska former för att passa en modern inredning, eller en mer dekorativ lampa med krökta former och detaljer för att passa en mer traditionell stil.

Vilken storlek är lämplig för ditt utrymme?

Det är viktigt att välja rätt storlek på din bordslampa för att få den önskade effekten. En liten lampa kan fungera bra som en nattlampa eller för att skapa stämning i ett mindre rum, medan en större lampa kan passa i ett större rum eller på en arbetsplats där mer ljus behövs.

Vad kostar en röd bordslampa hos Stockholms Ljusbutik?

På Stockholms Ljusbutik hittar du röda bordslampor i olika prisklasser, från budgetvänliga alternativ till mer exklusiva lampor. Priserna börjar på under 500 kronor och du kan hitta lampor upp till över 3000 kronor. Kom ihåg att vi erbjuder fri frakt för beställningar över 695 kronor, och du kan räkna med snabb leverans från vår butik som har funnits i över 20 år.

Så varför inte ta en titt på vårt utbud av röda bordslampor på Stockholms Ljusbutik? Vi är säkra på att du hittar en lampa som passar dina behov och din stil.

Bild på VP9 bordslampa i röd färg från varumärket &tradition som står på en fönsterbräda.