• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Designlampor / Italienska lampor / Foscarini Lumiere lampa

Foscarini Lumiere lampa

Lumiere lampa - En designklassiker

 
Lumiere lampan är en av de mest ikoniska designlamporna som finns på marknaden idag. Designad av den italienska formgivaren Rodolfo Dordoni för det italienska belysningsföretaget Foscarini, har Lumiere lampa blivit en favorit bland både formgivare och privatpersoner. 


Lumiere lampan designades för första gången 1990 och har sedan dess utvecklats till att bli en serie av olika lampor. Foscarini Lumiere Piccola är den minsta versionen, medan Lumiere Grande är den största. Det finns även en mellanstor version, Lumiere XXL, samt en mindre och en större version, Lumiere Xxs respektive Lumiere Foscarini. Foscarini Lumiere Piccola Dimbar är en annan version av lampan som är speciellt utrustad med en dimmer, vilket gör att man kan justera ljusstyrkan efter behov.
 
Lumiere lampan tillverkas av det italienska företaget Foscarini, som har varit en av de ledande aktörerna inom belysningsindustrin i över 35 år. Företaget har en lång tradition av att samarbeta med internationellt erkända formgivare för att skapa högkvalitativa och estetiskt tilltalande belysningsprodukter.
 
Foscarini Lumiere 30th är en specialutgåva av lampan, utgiven för att fira Lumieres 30-årsjubileum. Den finns i begränsad upplaga.
 
Stockholms Ljusbutik är en av de ledande återförsäljarna av Lumiere lamporna i Sverige. Med över 20 års erfarenhet i branschen, erbjuder vi snabb leverans och fri frakt vid köp över 695 kronor.