• Fri frakt över 695kr
 • Snabba leveranser
 • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Luceplan

Luceplan lampa

Luceplan

Luceplan är ett välkänt italienskt designföretag som grundades 1978 av de tre vännerna Ricardo Sarfatti, Paolo Rizzatto och Sandra Severi med målet att skapa vackra belysningsprodukter av hög kvalitet både till offentlig miljö och till den breda allmänheten. Luceplan har alltid lagt stor vikt vid att ge produkterna ett tidlöst utseende och fin finish in i minsta detalj. Luceplan är sedan 2010 en del av Philips Lighting. Här hittar du allt från en takpendel till en snygg bordslampa från Luceplan.

Stockholms Ljusbutik har också många reservdelar i lager till Luceplans sortiment

Om varor från Luceplan inte finns i vårt lager, så är den normala leveranstiden c:a 2-4 veckor.Luceplan

1 2 3  61 artiklar Kampanjpris(47) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
KAMPANJ
Luceplan Lightdisc Transparant/Opal 32Cm Utgått
Luceplan 2 205 kr (2 759 kr)
KAMPANJ
Luceplan Nui Mini Bordslampa Led Grå Uppladdningsbar
Luceplan 3 114 kr (3 895 kr)
KAMPANJ
Luceplan Mesh Plafond 72Cm Svart
Luceplan 31 360 kr (39 225 kr)
KAMPANJ
Luceplan Mesh Pendel 55Cm Svart D88C551 kabellängd 100cm
Luceplan 20 735 kr (25 935 kr)

KAMPANJ
Luceplan Nui Mini Bordslampa Led Sand Uppladdningsbar
Luceplan 3 114 kr (3 895 kr)
KAMPANJ
Luceplan Goggle 26W Fsq D52f
Luceplan 647 kr (1 295 kr)
KAMPANJ
Luceplan Costanzina Vägglampa Inkl. Vit Skärm
Luceplan 2 758 kr (3 450 kr)

KAMPANJ
Luceplan Hope Vägglampa 48Cm D66/3A
Luceplan 4 065 kr (5 085 kr)
KAMPANJ
Luceplan Mesh Pendel 55Cm Svart D88C555 Tot Höjd Max 500Cm
Luceplan 22 318 kr (27 915 kr)
KAMPANJ
Luceplan Mesh Pendel 80Cm Svart 1M Kabel Dimbar Phase Cut
Luceplan 37 176 kr (46 500 kr)
KAMPANJ
Luceplan Costanza Bordslampa Alu Dimmer Inkl Vit Skärm
Luceplan 5 636 kr (7 050 kr)

KAMPANJ
Luceplan Ottowatt Bordsarmatur Krom Exkl. Fot
Luceplan 3 007 kr (6 015 kr)
KAMPANJ
Luceplan Fienile Bordslampa Liten Grön 2700K Eu Utgått
Luceplan 11 980 kr (14 985 kr)
KAMPANJ
Luceplan Lane 22Cm Alu Uplight
Luceplan 1 994 kr (2 495 kr)
KAMPANJ
Luceplan Mesh Pendel 80Cm Svart 5M Kabel With Light Scenarios
Luceplan 41 697 kr (52 155 kr)

KAMPANJ
Luceplan Costanzina Bordsfot Svart Exkl. Skärm
Luceplan 1 973 kr (2 819 kr)
KAMPANJ
Luceplan Ascent D78pt Bordslampa Med Fix Pin Svart
Luceplan 6 475 kr (8 100 kr)
KAMPANJ
Luceplan Costanzina Skärm Vit
Luceplan 539 kr (675 kr)
KAMPANJ
Luceplan Costanzina Bordsfot, Alu Exkl. Skärm
Luceplan 2 253 kr (2 819 kr)

KAMPANJ
Luceplan Compendium Golvlampa Mässing (Ledlampa)
Luceplan 10 613 kr (13 275 kr)
KAMPANJ
Luceplan Titania Pendel Alu Inkl Färgfilter
Luceplan 5 512 kr (6 895 kr)

1 2 3 

Olika typer av lampor från Luceplan

Vi är stolta över att vara återförsäljare av Luceplan och erbjuda ett brett utbud av deras högkvalitativa lampor och belysningsprodukter. Hos Stockholms Ljusbutik hittar du följande typer av Luceplan-lampor:

 • Luceplan pendel: Skapa en imponerande och elegant belysning i ditt hem eller kontor med en pendellampa från Luceplan. Dessa hängande lampor blir vackra centrum i rummet och ger både funktion och stil.

 • Luceplan bordslampa: Ge ditt skrivbord, nattduksbord eller annan bordsyta en sofistikerad belysning med en bordslampa från Luceplan. Deras bordslampor är designade med fokus på både estetik och funktionalitet för att ge dig en bra arbets- eller läsmiljö.

 • Luceplan golvlampa: Skapa en varm och inbjudande atmosfär i ditt rum med en golvlampa från Luceplan. Dessa lampor ger extra belysning där du behöver det och ger också en touch av stil och design till din inredning.

 • Luceplan vägglampa: För att skapa en stilfull belysning på väggen kan du välja en vägglampa från Luceplan. Dessa lampor monteras direkt på väggen och erbjuder både funktion och estetik.

 

Några populära lampor från Luceplan

Luceplan Hope, Luceplan Costanza, Luceplan Mesh och Luceplan Compendium är populära lampor från Luceplan som erbjuder unika designelement och imponerande belysningsegenskaper. Här är en närmare titt på var och en av dessa lampor:

 • Luceplan Hope: Hope-serien erbjuder en rad olika lampor, inklusive vägglampor, pendellampor och plafonder. Denna serie återupplivar magin hos traditionella ljuskronor genom att använda sofistikerad modern teknik och moderna material. En framträdande egenskap hos Hope-lampor är de tunna Fresnel-linserna i metakrylat, som multiplicerar ljuset och skapar en gnistrande och festlig atmosfär. Dessa lampor blir fantastiska blickfång och skapar en särskilt elegant och glamorös atmosfär i rummet.

 • Luceplan Costanza: Costanza-serien består av olika typer av lampor, inklusive golvlampor, bordslampor och taklampor. En framträdande funktion hos Costanza-lamporna är deras polykarbonatskärm som avger ett behagligt och varmt ljus. Denna serie är känd för sin enkla och eleganta design samt för sin funktionalitet. Costanza-lamporna kan anpassas efter behov och ger en flexibel och effektiv belysning i olika rum och miljöer.

 • Luceplan Compendium: Compendium är en golvlampa med en unik och annorlunda design. Lampkroppen är utrustad med en högeffektiv LED-ljuskälla och kan rotera fritt på basen. Genom att rikta ljuset mot väggen kan man undvika direkt bländning och skapa en behaglig och riktad belysning. Compendium-lampan är lättplacerad på grund av sin kompakta design och tar inte upp mycket utrymme. Dess moderna utseende och justerbara belysningsegenskaper gör den till en intressant och funktionell belysningslösning.

 • Luceplan Mesh: En spektakulär lampa som bjuder på en teatralisk effekt och en nästan genomskinlig struktur. Detta konstverk består av ett nätverk av flexibla kablar, där LED-källor är placerade vid deras korsningar. Det är som om designens komplexitet har blivit dold och dematerialiserad för att endast ge plats åt ljuset, den verkliga stjärnan i showen. Mesh Suspension finns tillgänglig i tre olika storlekar (diameter på 55, 80 och 100 cm) och garanterar en optimal fördelning av ljuset i rummet.

  Mesh-familjen har även utökats med en imponerande plafond, som stoltserar med 96 lysande punkter. Dess unika struktur ger en exceptionell frihet när det gäller att styra luminansen och anpassa ljusets intensitet. Du har full kontroll över belysningsscenen och kan skapa precis den atmosfär du önskar.

  Luceplan Mesh är en sann konstnärlig prestation som utstrålar både sofistikation och innovation. Dess ljusspel och dess förmåga att förvandla rummet till en magisk plats är en fröjd för ögat. Det är en lampa som inte bara ger funktionell belysning, utan också blir en fantastisk designfunktion i sig själv.


Luceplan är känt för sin banbrytande design, användning av innovativa material och högkvalitativ belysningsteknik. Deras lampor kombinerar stil, funktionalitet och enastående belysningsegenskaper för att skapa en häpnadsväckande visuell upplevelse.

Kolla in vår webbshopp och utforska det spännande utbudet av Luceplan-lampor och upptäck vilken som passar bäst för att förbättra belysningen och designen i ditt hem eller kontor. Vårt team av experter står redo att ge dig professionell rådgivning och hjälpa dig att välja den perfekta Luceplan-lampan för dina behov och önskemål.