• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Golvlampor / Golvlampa efter stil / Art Deco golvlampa

Art Deco golvlampa

En Art Deco golvlampa är en stilfull och praktisk lampa som kan ge ditt hem en härlig touch av 1920-talets glamour. Art Deco-stilen kännetecknas av geometriska former, rika färger och material som mässing, glas och krom. Golvlampor i Art Deco-stilen är ofta höga och slanka med en enkel och modern design. En Art Deco golvlampa kan ha en rak, cylindrisk form eller vara mer rundad med mjuka kurvor.

Se alla våra populära golvlampor här.

Art Deco golvlampor för olika rum

En Art Deco golvlampa kan placeras i olika rum i ditt hem, som i vardagsrummet, sovrummet eller i hallen. Det är viktigt att tänka på att Art Deco-stilen ofta handlar om att skapa en stämningsfull belysning, så en Art Deco golvlampa kan kompletteras med andra ljuskällor i rummet för att skapa en balanserad och harmonisk atmosfär.

Om du letar efter en Art Deco golvlampa finns det många olika varianter att välja mellan. Du kan hitta lampor i olika prisklasser och med olika funktioner, som justerbara armar eller dimmerfunktion. Hos Stockholms Ljusbutik kan du hitta ett stort utbud av Art Deco golvlampor till konkurrenskraftiga priser. Dessutom har vi snabb leverans och fri frakt över 695 kronor, vilket gör det enkelt att handla din nya Art Deco golvlampa hos oss.

Se alla våra Art Deco lampor här.