• Fri frakt över 695kr
 • Snabba leveranser
 • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Laddningsbar lampa

Laddningsbar lampa

Vi har många laddningsbara lampor med snygg design - oavsett om du letar efter en dekorativ inredningsdetalj i form av en laddningsbar bordslampa för att ha på matbordet under middagen, eller är ute efter en mysig nattlampa så är vi säkra på att du hittar det i vårt breda sortiment av laddningsbara lampor. Vi har både uppladdningsbara lampor som passar i barnrummet och eller för dig som bara är ute efter en laddningsbar lampa för att ställa i sovrumsfönstret. En bordslampa som är en laddningsbar lampa laddas ofta upp med USB eller med en Qi-laddare. Vi har laddningsbar belysning med LED här på Ljusbutik.se eller i vår butik på Fleminggatan 17 i Stockholm. Våra uppladdningsbara lampor kommer från varumärken som bland annat Marset, Flos, &tradition, Örsjö och Humble.

 

Mejla oss på info@ljusbutik.se om du har frågor om våra laddningsbara lampor. 

Vanliga frågor & svar
 • Finns det lampor utan sladd?

  Finns det lampor utan sladd?

  Hos Stockholms Ljusbutik kan du köpa lampor utan sladd (uppladdningsbara och batteridriva lampor). Vi har runt 30 lampor utan sladd som du kan handla i vår butik på Kungsholmen eller online på Ljusbutik.se. 

 • Vad är portabel lampa?

  Vad är portabel lampa?

  En portabel lampa (flyttbar lampa) drivs ofta med batteri och kan vara laddningsbar. En portabel lampa är smidigt att använda då den inte behöver ha en fast plats i ditt hem. Med portabla lampor kan du enkelt flytta lampan när du vill möblera om lite eller om du bara vill ha ett mysigt ljus på matbordet eller soffbordet, men du kan enkelt flytta på lampan när du behöver mer utrymme på bordet.