• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Offentlig Miljö

Belysning för offentlig miljö

En belysningsarmatur för offentlig miljö är oftast designad för att passa in i många olika typer av miljöer. Produkterna har oftast en kvalité och funktion som är anpassat för hur man utnyttjar produkten i offentlig miljö där kraven är mycket hårdare och drifttiderna betydligt längre. Kraven på avbländning, ljuskvalité och ljusmängd är även de högre. Kostnaden för produkten är normalt högre för en sådan produkt än en som endast är i utförande för hem miljö.

Ljuskällorna för offentlig miljö är idag i huvudsak LED. Fortfarande används också T5 lysrör & kompaktlysrör samt en del halogen. De flesta belysningsföretagen inom offentlig miljö lägger numera tonvikt på utvecklingen av LED.

Produkter för offentlig miljö är ofta beställningsvaror då de finns i så många olika modeller och utföranden. Se infällda downlights för offentlig belysning här.

Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda för produkter på info@ljusbutik.se

1 2 ... 77  1 842 artiklar Kampanjpris(444) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 77 

Effektiv belysning för offentliga miljöer: Skapa en välbelyst och trygg atmosfär

Upptäck vårt sortiment av belysningslösningar för offentliga miljöer och skapa en säker och välbelyst atmosfär som främjar trivsel och trygghet. Vi erbjuder ett brett utbud av lampor och armaturer speciellt designade för att möta behoven i offentliga utrymmen. Låt oss hjälpa dig att planera och implementera en effektiv belysningslösning som passar just din offentliga miljö.

 

Belysning offentlig miljö: Vi hjälper dig att välja rätt lampor för offentlig miljö

Belysning i offentliga miljöer spelar en avgörande roll för att skapa en inbjudande och trygg atmosfär för människor att röra sig och vistas i. Med vårt sortiment av belysningsprodukter kan du skapa en välbelyst miljö som förbättrar både estetiken och funktionaliteten i offentliga utrymmen.

Våra lampor och armaturer är speciellt utformade för att möta kraven i offentliga miljöer. Vi förstår vikten av hållbarhet och slitstyrka, vilket är anledningen till att våra produkter är tillverkade av robusta material som klarar av att stå emot tuffa förhållanden och väderpåverkan. Detta säkerställer att din belysningslösning håller länge och behåller sin prestanda över tid.

När det gäller belysning i offentliga miljöer är det viktigt att skapa en jämn och välbalanserad ljussättning. Vi erbjuder olika typer av lampor och armaturer som kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Våra produkter ger en behaglig och enhetlig spridning av ljus, vilket skapar en harmonisk atmosfär och underlättar orientering och säkerhet för besökare.

 

Energieffektiva lösningar för offentlig belysning

Vi förstår också vikten av energieffektivitet i offentlig belysning. Våra lampor och armaturer är utrustade med modern LED-teknologi som ger hög ljuskvalitet samtidigt som energiförbrukningen minimeras. Detta bidrar till att sänka driftskostnaderna och miljöpåverkan samtidigt som kvaliteten på belysningen bibehålls.

Oavsett om det handlar om parker, torg, gågator eller andra offentliga utrymmen, kan vi hjälpa dig att planera och implementera en effektiv belysningslösning. Vår expertis och erfarenhet inom området gör oss till en pålitlig partner i skapandet av en välbelyst och trygg offentlig miljö.

Skapa en attraktiv, trygg och välbelyst offentlig miljö med hjälp av våra belysningslösningar. Med vårt breda utbud av lampor och armaturer speciellt anpassade för offentliga utrymmen kan vi hjälpa dig att skapa en belysningsplan som möter dina behov och önskemål. Kontakta oss idag för att få mer information och låt oss tillsammans förverkliga din vision för belysning i offentliga miljöer.