• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Kampanjer på belysning / Black Friday

Black friday lampa

Här hittar du årets grymma black friday lampa och du kan fynda allt ifrån billiga golvlampor, spotlights, taklampor, takkronor, plafonder och bordslampor. Har du gått i tankarna på att investera i en viss typ av lampa en längre tid? Varför inte passa på att fynda den där lampan som du alltid velat köpa? Eller är du på julklappsjakt och vill överraska någon av dina nära och kära? Hos oss kan du checka av julklappslistan och fynda unika julklappar till din nyinflyttade kompis, de design-och inredningsintresserade släktingarna eller varför inte unna dig en julklapp till dig själv?

Här finns något till alla i familjen, till alla olika sorters rum.

Frågor eller funderingar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt för dig.

1 2 ... 36  852 artiklar Kampanjpris(14) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 36 

Ursprunget till Black Friday 2023

 

Black Friday, som har sitt ursprung från USA, har blivit årets rea-höjdpunkt även i Sverige och på Ljusbutik.se laddar vi alltid upp med black friday lampor inför REA-festen den 25 november 2022. Från midnatt kan man shoppa och fynda loss hos oss, oavsett vad man söker för typ av lampa. 

Letar du efter en unik glödlampa som du bara måste ha? Eller har du bestäm dig för att investera i en spektakulär takkrona som kan följa med i generationer framöver? Hos oss hittar du din black friday lampa oavsett om det är något litet eller stort. Sortimentet består av belysningsarmaturer från den senaste italienska designen och hos oss hittar du produkter från välkända och eftertraktade designers, både internationella och svenska.

 

Brett utbud av lampor under Black friday


Är du nyfiken på vårt sortiment? Kika runt bland utbudet här på sidan och bilda dig en uppfattning om vad du söker inför Black Friday. På så vis vet du vad du letar efter när det sen är dags att fynda just din black friday lampa. Se även våra Super Deals under Black Week här.

 

Frågor eller funderingar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta rätt produkt för dig. Vi hjälper dig både online och i butiken på Fleminggatan 17 i Stockholm.

Vanliga frågor & svar