• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Ljuskällor / Lyktlampa

Lyktlampa - Ljuskällor till lyktor

En lyktlampa är en ljuskälla som passar perfekt i elektriska lyktor, men kan också användas i andra typer av armaturer. Om du är på jakt efter en ljuskälla till din lykta eller annan armatur, så har du kommit till rätt ställe. Stockholms Ljusbutik erbjuder ett brett utbud av lyktlampor som passar alla dina belysningsbehov.

 

Behöver jag en särskild lyktlampa för utomhusbruk?

När du ska köpa en ny lampa till din lykta så behöver du inte tänka på någonting särskillt. Det viktiga är att själva belysningsarmaturen har tillräcklig IP-klass för den platsen som du ska placera den. Då lyktlampan sitter inuti din lykta så ska den vara tillräckligt skyddad.

Lyktlampa med skymningsrelä

En lyktlampa med skymningsrelä är perfekt för dig som vill att din ljuskälla automatiskt ska tändas och släckas vid skymning och gryning. Detta är inte bara bekvämt utan också en bra energibesparingsfunktion.

Lyktlampa E27

E27 är en vanlig sockeltyp och passar i många olika armaturer. Vi erbjuder ett stort utbud av E27 lyktlampor, både med vanlig glödlampa och LED-teknologi.

Lyktlampa E14

E14 är en mindre sockeltyp som passar i mindre armaturer, exempelvis i bordlampor och vägglampor. Vi har ett brett sortiment av E14 lyktlampor, inklusive LED-alternativ.

Lyktlampa LED

Lyktlampor med LED-teknologi är ett utmärkt val för dig som vill spara energi och pengar på din belysning. LED-lampor är mer energieffektiva och hållbara än traditionella glödlampor, vilket gör dem till ett miljövänligt val.

Lyktlampa LED E27

Lyktlampor med LED-teknologi och E27 sockeltyp är ett populärt val för både inomhus- och utomhusbruk. Vi erbjuder en rad olika modeller, inklusive dimbara alternativ, för att passa alla dina belysningsbehov.

Vad kostar lyktlampor?

Priset på lyktlampor varierar beroende på modell och teknologi. På Stockholms Ljusbutik erbjuder vi ett brett utbud av lyktlampor till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder vi snabb leverans och fri frakt på beställningar över 695 kronor.

Välkommen till Stockholms Ljusbutik, där vi har mer än 20 års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativa ljuskällor och belysningsprodukter. Vi är glada att hjälpa dig att hitta den perfekta lyktlampan för dina behov.