• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Ljuskällor / Frostade glöd & LED lampor

Frostade glödlampor och LED lampor

Stockholms Ljusbutik har ett stort utbud av lampor och belysning, inklusive ett brett utbud av frostade lampor. En frostad glödlampa ger ett mjukt och diffust ljus som är perfekt för att skapa en mysig och avslappnande atmosfär i hemmet. Vi har både frostade glödlampor i storlek e14 och e27 för att passa alla typer av lampor och armaturer.

 

 

En frostad glödlampa kan också ge ett vackert dekorativt utseende till ditt rum, särskilt om du väljer en stor glödlampa frostad. Dessa lampor är inte bara funktionella, utan också estetiskt tilltalande.

För den som vill ha ett mer energieffektivt alternativ till frostade glödlampor finns det också frostade LED-lampor tillgängliga. Dessa lampor har samma fördelar som frostade glödlampor, men med fördelen av att de drar mindre energi och har en längre livslängd.

Stockholms Ljusbutik erbjuder prisvärda frostade lampor av hög kvalitet. Vi har ett brett sortiment av frostade glödlampor och LED-lampor till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder snabb leverans och fri frakt över 695 kronor.

Så oavsett om du letar efter en frostad glödlampa e14 eller en frostad glödlampa e27, eller en frostad LED-lampa, har Stockholms Ljusbutik det du behöver. Besök vår webbplats eller fysiska butik för att se vårt fullständiga utbud av frostade lampor.