• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Smarta Hem

Smarta Hem: Smart lampa för ditt hem

Smarta Hem (Smart Homes) är ett samlingsnamn för en rad olika elprodukter som på olika vis gör ditt hem lite smartare. Ett exempel på detta kan vara användningen av produkter som automatiserar en process helt eller delvis, som att en timer sätter i gång din hembelysning under bestämda tider. 

Det finns ett stort urval av olika smarta hem-lösningar, så det finns goda möjligheter för dig att skräddarsy ditt hem på ett sätt som underlättar vardagen! För dig som vill ha en Smarta Hem-lösning har vi flera erbjudanden på smart belysning för både inomhus och utomhus. En favorit för många är att använda sig av en smart lampa (smart LED-lampa), men det finns mycket mer än det. Här hittar du produkter för ett smidigare liv - så som appstyrda system som exempelvis Airam SmartHome för smarta lampor och belysning, smarta eluttag, wifi styrda lampor, Bluetooth lampor och mycket mer.

Mejla oss på info@ljusbutik.se om du har frågor om våra smarta lampor eller andra Smarta Hem-produkter. Du kan även kolla in vår köpguide nedan.