Stäng
  • Fri frakt över 500kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp

Lampor från Belid

Belid

Belid är ett svensktillverkande företag med produktion och kontor i Varberg sedan 1974, som tillverkar belysning för hem, hotell, konferens och offentlig miljö. Produktutveckling inom belysning är av stor vikt för Belid, specielllt med tanke på framtidens krav på låg energiförbrukning. Vi har många lampor från Belid, vi har allt från taklampor, spotlights, bordslampor, vägglampor, till golvlampor från Belid.

Vi har även utomhusbelysning från Belid så som pollare, taklampor, vägglampor, stolpar och andra lampor för utomhusbruk.

Hittar du inte vad du söker så kan du kontakta oss gärna på info@ljusbutik.se så hjälper vi dig med din order.

Stockholms Ljusbutik har också ett antal reservglas och reservdelar till Belids produkter.

Om varor från Belid inte finns i vårt lager, så är den normala leveranstiden c:a 1 vecka

Belid

Företaget Belid tillverkar svensk belysning i Varberg och har gjort det från år 1969. Belid är en av de ledande leverantörerna av belysning i norden och följer produkterna från design till färdiga lampor. Belid har en gedigen kunskap inom både inomhusbelysning och utomhusbelysning; se deras populära serie Cato med spotlights för tak och väggar, populära lampor för utomhusbruk, exempelvis pollare som Taurus eller Bend, vägglampor som Taurus, Max och Mira med fler.

Belid har en vision att utveckla belysning av högsta kvalité på marknaden inom lampor och belysning. Belid bevarar den erfarenhet som finns inom företaget och kunskapen förs vidare, med 170 medarbetare tar de utvecklingen framåt för att utveckla de bästa lamporna.