Stäng
  • Fri frakt över 500kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp

Pollare & stolplyktor

En pollare är en markfast konstruktion med belysning som används i trädgårdar längs med en grusgång till huset, och du ser dem ofta i parker och stora trädgårdar. Men du behöver inte ha en stor trädgård för att ha belysningspollare!

Med pollare kan du enkelt skapa en storslagen entré til huset. När du placerar pollare längs gången i trädgården känns trädgården genast mer levande mot kvällarna. Pollarna ger inte bara mer ljus utan skapar även häftiga mönster som förstärker hus och trädgårds uttryck och stil. Du kan också välja att framhäva vissa delar av din trädgård med hjälp av pollare, och på så vis lyfta fram det som du tycker är talande för hemmets personliga stil.

Sätt din egen prägel på trädgården med pollare och skapa en mäktig parkkänsla längs med grusgången, lys upp vackra buskar och fasader, ge ett personligt intryck redan vid infarten eller skapa dekorativa mönster längs med trapporna. Det finns många platser där du kan använda dig av pollare för utomhusbelysningen!

Några av våra leverantörer av utomhusarmaturer som är avsedda både för privat och offentlig miljö: BelidNorlysWestalFoscarini, Louis Poulsen

Mejla oss på info@ljusbutik.se om du vill ha experthjälp!