• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Lampskärmar / Bordsskärmar

Lampskärm för bordslampa

Behöver du nya lampskärmar till dina bordslampor? Hos oss hittar du ett stort urval bordsskärmar i många olika färger och flera olika former. Varför inte testa på en ny form som sticker ut och blir en personlig inredningsdetalj! Testa t. ex. ovala, rektangulära, runda eller veckade skärmar. Våra lampskärmar finns i fina mönster som Bergos Sixten 17 med tyget Golden Lily - Morris&Co, i stilrena enfärgade tyger som trendiga Jaffna, och lackade skärmar som populära Dahlia.

I vårt sortiment av utvalda lampskärmar finner du välkända varumärken som Vallentuna Armatur & Skärmateljé, PR Home, Atena, Belid, Bergo och Hallbergs.

1 2 ... 10  234 artiklar Kampanjpris(16) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 10 

Lampskärmar för bordslampor

Att välja rätt lampskärm för din bordslampa kan verkligen förvandla rummets atmosfär och ge det en personlig touch. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en mer traditionell, elegant look finns det lampskärmar som passar alla smaker och inredningsstilar. Med olika former, material och färger kan du enkelt skapa den önskade effekten i ditt hem.

Två vanliga typer av lampskärm är de med rund och oval form, som ger en jämn spridning av ljuset och passar väl i både moderna och traditionella inredningar. För dem som söker något mer unikt och iögonfallande kan en konformad eller fyrkantig lampskärm vara ett utmärkt val. Dessa skärmar ger inte bara belysning utan fungerar även som konstnärliga element som kan lyfta hela rummets design.