• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Shoppa efter stil / Art deco lampa

Art deco lampa

Stort utbud av art deco lampor hos Stockholms Ljusbutik

Art deco stilen har blivit alltmer populär i inredningsvärlden på senare år, och art deco lampor är ett utmärkt sätt att införliva den eleganta stilen i ditt hem. Hos Stockholms Ljusbutik har vi ett stort utbud av art deco lampor som passar för olika rum i ditt hem.

1 2 ... 25  593 artiklar Kampanjpris(51) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 25 

Vad är en Art deco lampa?

En art deco lampa kännetecknas av dess design som hämtar inspiration från den art deco-stilen som var populär under 1920- och 1930-talen. Lamporna har ofta geometriska former, starka kontraster, och en känsla av lyx och glamour.

En art deco lampa kan vara tillverkad av olika material, som metall, glas eller keramik. De kan ha en enkel design eller vara mer komplexa, men geometriska former är vanligt förekommande, som raka linjer, cirklar och trianglar. Lampskärmen på en art deco lampa kan också vara i olika former, som koniska, cylindriska eller i form av en boll.

Färgerna som används på en art deco lampa är ofta starka och kontrastrika, som svart, guld, silver och rött. Ibland används också pastellfärger som rosa och blå. De kan också ha detaljer som glittrande kristaller eller mässingsdetaljer som ger lamporna en känsla av glamour och elegans.

Art deco-lampor kan användas för att skapa en retrokänsla i ett rum eller som en unik accent som tillför stil och personlighet till inredningen. De är en populär design stil och kan hittas i många olika utföranden, från golvlampor till bordslampor och taklampor.


Vårt sortiment av Art deco-lampor

I vårt sortiment hittar du art deco lampor som är perfekta för att ge sovrummet en touch av lyx och elegans. En art deco bordslampa bredvid sängen skapar en mysig atmosfär och ger rummet en klassisk känsla. För vardagsrummet erbjuder vi stående golvlampor i art deco stil som skapar en blickfång och tillför stil och personlighet till inredningen.

I köket och matsalen kan en art deco taklampa i mässing eller silver tillföra elegans och skapa en snygg kontrast mot en modern inredning. En art deco lampa är också en utmärkt gåva till någon som uppskattar den klassiska stilen och söker efter något unikt och snyggt.

Vad kostar Art deco lampor?

Våra art deco lampor varierar i pris beroende på storlek, material och design. Hos Stockholms Ljusbutik strävar vi alltid efter att erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser, och vi har ett stort utbud av art deco lampor som passar för alla budgetar. Med snabb leverans och fri frakt över 695 kronor kan du enkelt och bekvämt beställa din art deco lampa från oss och njuta av dess elegans och unika design i ditt hem.