• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Taklampor / Stora Taklampor

Stora Taklampor

Utforska vårt sortiment av stora taklampor, vars imponerande storlekar sträcker sig från Ø50 till ≈ Ø110 cm. Dessa lampor är utformade för att lysa upp stora utrymmen med stil och elegans.

1 2 ... 15  345 artiklar Kampanjpris(15) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 15 


Stora taklampor i olika material

Vi har stora taklampor tillverkade i olika material för att passa din personliga stil och inredning. Från eleganta kristallampor till charmiga rottingdetaljer, har vi alternativ för alla smaker.

Kända varumärken

Bläddra bland stora taklampor från välrenommerade varumärken som Gubi, Foscarini, Flos och Louis Poulsen. Deras banbrytande design och överlägsen kvalitet garanterar en lysande belysning och stilfull atmosfär i ditt hem.

Stora taklampor för alla rum

Hitta den perfekta stora taklampan för ditt sovrum, matbord eller vardagsrum. Vår mångsidiga kollektion erbjuder alternativ för varje rum och stil.

Elegans och Funktionalitet

Utforska våra lampor med dimmerfunktion för en extra touch av elegans och praktisk användning. Välj bland ikoniska modeller som Flowerpot från &tradition av Verner Panton, PH Artichoke av Poul Henningsen och skapa den perfekta atmosfären i ditt hem.

Utforska vårt sortiment av stora taklampor

Oavsett om du söker en lyxig mässinglampa eller en färgglad retrodesign, kommer vårt sortiment av stora taklampor säkert att imponera och göra ditt hem till en ännu vackrare plats att vara på.