• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Designlampor / Italienska lampor / Caboche lampa

Caboche lampa

Caboche lampa - En blickfångande och elegant belysningslösning för ditt hem

Om du är ute efter en belysningslösning som verkligen sticker ut i ditt hem, behöver du inte leta längre än Caboche lampan från Foscarini. Den här unika lampan kombinerar elegans och funktionalitet på ett sätt som kommer att göra ditt hem till ett vackert och välbelyst utrymme.

Historia bakom Caboche lampan

Caboche lampan designades av den berömda designern Patricia Urquiola för Foscarini. Lampan blev snabbt en modern klassiker när den lanserades år 2005 och har sedan dess vunnit flera priser för sin unika och ikoniska design. Caboche lampan finns i flera olika storlekar och utföranden, inklusive Caboche taklampa, plafond och golvlampa.

 

Caboche lampan - Storlekar och utföranden

Caboche lampan finns i flera storlekar och utföranden, inklusive Caboche grande, Caboche plus och Caboche piccola. Caboche grande är den största modellen och passar perfekt för stora rum eller högt i tak. Caboche plus är en något mindre modell, medan Caboche piccola är den minsta modellen som passar perfekt för mindre utrymmen.

 

Caboche lampan - För olika rum

Caboche lampan är en mångsidig belysningslösning som passar perfekt för olika rum i ditt hem. För vardagsrummet kan du välja Caboche grande eller Caboche plus för att skapa en mysig och välkomnande atmosfär. I sovrummet kan du välja Caboche piccola för att skapa en romantisk och avslappnande stämning.

 

Hur mycket kostar Caboche lampan?

Caboche lampan är en lyxig belysningslösning som inte är den billigaste på marknaden. Caboche lampans pris varierar beeroende på storlek och utformande, en Caboche lampa kostar från cirka 11 000 krornor upp till 30 000 kronor. Hos Stockholms Ljusbutik erbjuder vi snabb leverans och fri frakt över 695 kronor, vilket gör det till en utmärkt plats att köpa din nya Caboche lampa från.

 

Sammanfattningsvis är Caboche lampan från Foscarini en utmärkt belysningslösning för alla som vill ha något som sticker ut och som också är funktionellt. Med olika storlekar och utföranden finns det en Caboche lampa som passar perfekt för ditt hem. Hos Stockholms Ljusbutik kan du hitta din nya Caboche lampa till ett konkurrenskraftigt pris och med snabb leverans och fri frakt över 695 kronor är det ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig och prisvärd leverantör av belysningsprodukter.