• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / By Rydéns

By Rydéns lampa

By Rydéns


By Rydéns finns i Gnosjö i Småland där företaget grundades år 1958. Företaget brinner för att tillsammans med flera etablerade designers utveckla, producera och leverera efterfrågade lampor och design.

I vårt sortiment av By Rydéns hittar du allt från taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor och utebelysning. Skulle du inte hitta det du söker kan vi hjälpa dig med att beställa hem dina lampor från By Rydéns. Vi säljer även reservdelar och reservglas till flera av By Rydéns armaturer.

Om varor från By Rydéns inte finns i vårt lager, så är den normala leveranstiden ca 1-2 veckor.

1 2 ... 14  318 artiklar Kampanjpris(224) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
KAMPANJ
By Rydéns Bazar Vägglampa Svart
By Rydéns 1 355 kr (1 695 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Bazar Vägglampa L=61.5-122 Grå
By Rydéns 1 355 kr (1 695 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Gross Taklampa Grande 62Cm Amber Exkl. Ljuskällor
By Rydéns 7 191 kr (8 995 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Splendor Vägglampa 9-Låg Krom/Rökgrå
By Rydéns 2 306 kr (3 295 kr)

KAMPANJ
By Rydéns Bazar Mini Vägglampa Vit
By Rydéns 998 kr (1 249 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Ocean 1 Plafond 25Cm Vit Ip44
By Rydéns 686 kr (859 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Bazar Mini Vägglampa Grå
By Rydéns 998 kr (1 249 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Splendor Vägglampa 9-Låg Guld/Amber
By Rydéns 2 306 kr (3 295 kr)

KAMPANJ
By Rydéns Bazar Mini Vägglampa Svart
By Rydéns 998 kr (1 249 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Bazar Vägglampa L=61.5-122 Sandvit
By Rydéns 1 355 kr (1 695 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Ocean Plafond II 40Cm Vit Ip44
By Rydéns 1 195 kr (1 495 kr)

KAMPANJ
By Rydéns Gross Plafond 50Cm Amber Exkl. Ljuskällor
By Rydéns 2 446 kr (3 495 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Colby Vägglampa 70Cm Sandvit
By Rydéns 3 593 kr (4 495 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Big Vägglampa 30Cm Sandvit Led Ip54
By Rydéns 874 kr (1 749 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Colby Vägglampa 70Cm Guld
By Rydéns 3 593 kr (4 495 kr)

KAMPANJ
By Rydéns Gross Taklampa 8-L Rökgrå 50cm Exkl. ljuskällor
By Rydéns 4 992 kr (6 245 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Orlando Golvlampa/läslampa Mässing/Vit Inkl. Skärm
By Rydéns 1 914 kr (2 395 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Correct 4200710 Takspot 3:A Rund Vit Exkl. Ljuskällor
By Rydéns 558 kr (699 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Gross Taklampa 8-L Amber 50cm Exkl. Ljuskällor
By Rydéns 4 992 kr (6 245 kr)

KAMPANJ
By Rydéns Bolton Vägglampa Vit
By Rydéns 447 kr (895 kr)
KAMPANJ
By Rydéns Gross Plafond 30Cm Rökfärgad Exkl. Ljuskällor
By Rydéns 1 475 kr (1 845 kr)

1 2 ... 14 

 

By Rydéns - Ett företag med anor

By Rydéns har sina rötter i den vackra orten Gnosjö i Småland och har varit en viktig aktör inom belysningsbranschen sedan 1958. Med en gedigen erfarenhet och en passion för design samarbetar vi med framstående designers för att skapa unika och eftertraktade lampor som pryder hem över hela världen.

 

Enastående Lampor av By Rydéns

Vårt sortiment av lampor från By Rydéns är inget mindre än imponerande. Utforska en värld av kreativa taklampor, eleganta golvlampor, charmiga bordslampor och förtrollande vägglampor. Våra svenska designlampor kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en atmosfär av skönhet och ljus i ditt hem.

 

Skapa ditt drömrum med By Rydéns

Vi förstår att varje rum har sin unika karaktär och stil. Med vårt breda utbud av designlampor från By Rydéns kan du skapa din egen personliga touch i varje rum. Låt en ståtlig taklampa bli pricken över i:et i ditt vardagsrum, eller ge ditt sovrum en mysig atmosfär med en elegant golvlampa. Med våra kvalitetslampor får du både belysning och stil i ett.

  • By Rydéns Vägglampor: Upplev enastående belysningsdesign på väggen med By Rydéns vägglampor. Skapa en unik atmosfär och riktade ljuseffekter som sätter pricken över i:et i ditt rum.

  • By Rydéns Bordslampor: Ta bordsbelysningen till nästa nivå med By Rydéns bordslampor. Utöver att vara vackra designobjekt, erbjuder de också praktisk belysning för olika behov och stilar.

  • By Rydéns Golvlampor: Låt golvlampor från By Rydéns bli blickfångare i ditt hem. Med imponerande design och mångsidighet erbjuder de både funktionell belysning och en stilfull touch till ditt rum.

  • By Rydéns Taklampor: Ta belysningen till nya höjder med By Rydéns taklampor. Deras imponerande sortiment av taklampor gör varje rum till en visuell upplevelse, samtidigt som de ger det perfekta ljuset för olika aktiviteter.

  • By Rydéns Plafonder: Skapa en sofistikerad och jämn belysning med By Rydéns plafonder. Dessa taklampor kombinerar stil och funktionalitet på ett enastående sätt och blir en imponerande detalj i varje rum.

  • By Rydéns Takpendlar: Ge ditt rum en överlägsen belysning med By Rydéns takpendlar. Dessa imponerande lampor blir garanterat samtalsämnen och skapar en dramatisk inramning i rummet.

  • By Rydéns Fönsterlampor: Förvandla dina fönster till konstverk med By Rydéns fönsterlampor. Dessa charmiga lampor skapar en magisk och förtrollande atmosfär när kvällen faller.

 

By Rydéns Reservdelar och Tillbehör

Vi vet hur viktigt det är att kunna underhålla och vårda dina älskade lampor. Därför erbjuder vi även ett sortiment av reservdelar och reservglas till flera av By Rydéns armaturer. På så sätt kan du hålla dina lampor i perfekt skick och njuta av deras skönhet under lång tid framöver.

 

Snabb Leverans och Kundservice

Vi vill att du ska kunna njuta av dina nya lampor så snabbt som möjligt. Om varorna från By Rydéns inte finns i vårt lager är den normala leveranstiden cirka 1 vecka, vilket innebär att du snart kan lysa upp ditt hem med stil. Vi är stolta över att kunna erbjuda en smidig och professionell kundservice för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp.

Inspirerande Videos

Vi vill göra din upplevelse hos oss ännu mer givande och spännande. Utforska våra informativa videos som visar monteringsprocessen för olika lampor och produkter från By Rydéns. Oavsett om du behöver vägledning för att montera en GU10-lampa, balansera en Bellissimo-lampa eller justera höjden på en vajer, finns det videos som hjälper dig att lyckas.

 

Genvägar: Se videos på specifika lampor från By Rydéns


Bygg en atmosfär av elegans och ljus med lampor från By Rydéns - Låt oss hjälpa dig att lysa upp ditt hem på ett sätt som inspirerar och förtrollar.