• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Ljuskällor / Olika socklar lampor

Olika socklar för lampor

Hitta rätt sockel för dina lampor!

Välkommen till vår kategori för "Olika socklar lampor". Här samlar vi ett brett urval av ljuskällor med olika sockeltyper för att göra det enkelt för dig att hitta den perfekta ljuskällan för din lampa. Oavsett om du behöver en glödlampa, LED-lampa eller annan typ av ljuskälla, är sockeln avgörande för att säkerställa korrekt passform.

I vårt sortiment finner du ljuskällor med olika socklar, från vanliga E27 och E14 till mer specialiserade som GU10 och G9. Vi har samlat allt på ett ställe för att göra det enkelt för dig att filtrera fram den rätta ljuskällan med den exakta sockeltyp som din lampa kräver.

Glöm inte att välja rätt sockel för att säkerställa att din ljuskälla passar din lampa. Med vårt breda utbud av socklar och ljuskällor är vi säkra på att du kommer hitta den ljuskälla som ger den perfekta belysningen för ditt hem.

Gör din sökning enkel och bekväm genom att använda vårt filteralternativ för sockeltyp. Vi är här för att hjälpa dig att lysa upp ditt hem på rätt sätt – från sockel till sken!

1 2 ... 17  402 artiklar Kampanjpris(14) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 17