• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Shoppa efter material / Fjäderlampa / Fjäder bordslampa

Fjäder bordslampa

Köp en Fjäder bordslampa hos Stockholms Ljusbutik för att lägga till en mjuk och elegant touch i ditt hem. Vår kollektion inkluderar fjäder bordslampor från olika tillverkare, inklusive den välkända Eos bordslampan från Umage.

Se alla våra fjäderlampor här.

 

Bordslampa med fjäder för olika rum

Fjäder bordslampor är perfekta för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär i vilket rum som helst. Vi har ett stort utbud av fjäder bordslampor för olika rum, inklusive sovrum, vardagsrum och barnrum. Välj mellan olika färger och stilar för att hitta den perfekta matchen för ditt heminredning.

En Fjäder bordslampa kan också fungera som en vacker accent på skrivbordet eller nattduksbordet. Dess mjuka och subtila ljus är idealiskt för att skapa en avkopplande atmosfär under kvällstid.

Vad kostar en Fjäder bordslampa?

Stockholms Ljusbutik har varit en känd destination för lampor och belysning i över 20 år. Vi erbjuder snabb leverans och fri frakt på beställningar över 695 kronor. Köp din Fjäder bordslampa idag och ta ditt heminredning till nästa nivå! Priserna ligger mellan 1000 - 2000 kronor, så du kan hitta en bordslampa som passar din budget.