• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Shoppa efter rum / Vardagsrumslampa / Taklampa vardagsrum / Plafond vardagsrum

Plafond vardagsrum

Hitta plafonden som passar i ditt vardagsrum - vi har ett stort utbud av takplafonder. Här bland våra utvalda plafonder till vardagsrum så kan du välja mellan ett stort antal plafonder i olika stilar. Vi är säkra på att du kan hitta en snygg plafond till ditt vardagsrum, som passar dig och din stil. Hos oss kan du köpa en plafond till ditt vardagsrum med fri frakt när du handlar för över 500 kronor. En plafond till vardagsrummet är ett bra val av taklampa för dig som har lågt i tak i vardagsrummet eller bara är ute efter en lampa som inte tar upp så mycket plats i ditt vardagsrum. Vi säljer vardagsrumsplafonder som passar de allra flesta inredningsstilarna; från det moderna hemmet till lägenheten i klassiskt sekelskifte. Kontakta oss här om du vill ha hjälp att matcha rätt plafond till ditt hem!

Se alla våra plafonder här.

1 2 ... 16  376 artiklar Kampanjpris(25) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 16 

Takplafond till vardagsrum

En vardagsrumsplafond ger ett bra allmänljus - viktigt att tänka på när du väljer en takplafond för vardagsrummet är att tänka på hur många ljuskällor som får plats i lampan, detta kan avgöra hur många lumen (ljusflöde) din lampa ger.

 

Det här säger vår ljusdesigner om vardagsrumsbelysningen:

”Beroende på storleken på ditt rum så behöver du olika många ljuspunkter - i ett mindre vardagsrum kan det räcka med 4-5 ljuspunkter, där kan du använda exempelvis en takplafond för allmänljus och sedan använda dig av andra typer av lampor för att ge rummet en mer levande känsla. Medan ett större vardagsrum kan du behöva 7-10 ljuspunkter. Ska du läsa i vardagsrummet så bör du ha en läslampa som är avsedd för läsning. Och om du ska belysa tavlor kan du behöva mer belysning eller klassisk tavelbelysning. Sen rekommenderar jag även att dem som vill ge vardagsrummet en mer levande känsla, att använda sig av ljuspunkter på olika platser och i olika höjder.” 

Ljusdesigner – Mikael Nyström

Se andra vardagsrumslampor här.

Om du behöver hjälp med att planera ljussättningen i ditt vardagsrum så kan du kontakta vår ljusdesigner. Läs mer om tjänsten belysningplanering här.