• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Bordslampor / beige bordslampa

Beige bordslampa

En beigefärgad bordslampa kan vara den perfekta belysningen för att ge ditt hem en avslappnad och mysig känsla. På Stockholms Ljusbutik erbjuder vi ett stort utbud av beiga bordslampor för alla dina behov och önskemål. Oavsett om du letar efter en bordslampa för sovrummet eller vardagsrummet, har vi det du söker.

Beiga bordslampor för olika rum

Vårt sortiment av beiga bordslampor inkluderar olika stilar, från klassisk till modern. En av våra mest populära bordslampor är Fungo, en beige bordslampa med en stilren design som passar perfekt i både vardagsrum och sovrum. För en mer traditionell stil kan vi rekommendera en bordslampa med keramikfot i beige.

För att komplettera din beige bordslampa, erbjuder vi även ett brett utbud av skärmar i olika material och färger. Välj mellan en beige skärm för att matcha din beige bordslampa eller blanda och matcha för att skapa din egen unika stil.

En sänglampa i beige är också ett utmärkt val för att skapa en avslappnad atmosfär i ditt sovrum. På Stockholms Ljusbutik har vi ett brett utbud av beiga sänglampor som passar perfekt bredvid din säng. Vårt sortiment av beige lampfötter erbjuder även olika material, inklusive keramik och trä, för att passa din personliga stil.

Priserna på våra beige bordslampor varierar beroende på modell och material, men vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder vi snabb leverans och fri frakt för beställningar över 695 kronor.

Besök vår webbshop idag och hitta den perfekta beige bordslampan för ditt hem!