• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Ljuskällor / Olika socklar lampor / G9 lampa

G9 lampa

Välkommen till Stockholms Ljusbutik - din specialiserade leverantör av G9 lampor och tillbehör. Upptäck vårt breda sortiment av G9 lampor, inklusive dimbara alternativ, för att lysa upp ditt hem eller arbetsutrymme på ett stilfullt och energieffektivt sätt.

G9 lampa

G9 lampor är små, men kraftfulla ljuskällor som används i en mängd olika belysningsarmaturer. Deras kompakta design och höga ljusstyrka gör dem idealiska för trånga utrymmen eller dekorativa lampor där traditionella lampor inte passar. Utforska vårt sortiment av G9 lampor och upptäck ett brett utbud av färger och ljusstyrkor för att passa alla dina behov.

G9 lampa dimbar

För en anpassningsbar belysning som kan ändras efter dina önskemål, välj våra G9 dimbara lampor. Dessa ljuskällor ger dig möjligheten att enkelt justera ljusstyrkan för att skapa den perfekta atmosfären för varje tillfälle. Med G9 dimbara lampor kan du enkelt växla mellan starkt arbetsljus och mjukt stämningsskapande ljus med bara en justering.

Vad betyder lampsockel G9?

G9 refererar till typen av sockel som används på lampor av detta slag. Beteckningen "G9" beskriver sockeln i form av en bipolär stiftsockel med 9 mm avstånd mellan stiften. Denna standardiserade sockel gör det enkelt att installera och byta ut G9 lampor i armaturer som är designade för denna typ av sockel.

Den lilla storleken hos G9 lampor gör dem särskilt användbara för armaturer där det inte finns tillräckligt med plats för större ljuskällor. Dessa lampor används ofta i taklampor, vägglampor, bordslampor och dekorativa armaturer där de ger en imponerande belysningseffekt.

Välj Stockholms Ljusbutik som din pålitliga leverantör av G9 lampor och ta del av högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta G9 lampan för att förhöja belysningen och skapa den önskade atmosfären i ditt hem eller kontor. Vi är här för att hjälpa dig att göra det bästa valet för din belysning. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller behöver rådgivning kring våra G9 lampor.