• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Golvlampor / Golvlampa efter stil / Industriell golvlampa

Industriell golvlampa

Golvlampor i industriell stil

Välkommen till Stockholms Ljusbutiks kategorisida för industriella golvlampor! Om du är ute efter en unik och trendig belysning till ditt hem, har vi ett brett utbud av golvlampor i industriell stil som kommer att ge en robust och modern touch till din inredning.

En industriell golvlampa är det perfekta tillskottet för att skapa en industriell estetik och ge dina rum en urban atmosfär. Våra golvlampor i industriell stil kännetecknas av deras råa och minimalistiska design, och de kommer att vara både funktionella och iögonfallande i vilket rum du än väljer att placera dem.

Se hela vårt sortiment av golvlampor här.

1 2  48 artiklar Kampanjpris(1) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 

För olika rum

Oavsett vilket rum i ditt hem du vill försköna med en industriell golvlampa har vi alternativ som passar just dina behov. För sovrummet erbjuder vi ett urval av eleganta och stämningsfulla golvlampor i industriell stil. Dessa lampor skapar en avslappnad och mysig atmosfär samtidigt som de ger tillräckligt med ljus för att läsa eller utföra andra aktiviteter.

För vardagsrummet kan du välja bland vårt sortiment av imponerande golvlampor i industriell stil. Dessa lampor blir ett fantastiskt komplement till ditt vardagsrum och ger en modern och trendig touch till rummet. Låt din golvlampa i industristil bli en iögonfallande detalj som lyfter hela rummets atmosfär.

För kontoret erbjuder vi praktiska och stilfulla industriella golvlampor med stativ. Dessa lampor kombinerar form och funktion på ett imponerande sätt och ger tillräckligt med ljus för att skapa en produktiv arbetsmiljö. Med en golvlampa industri på ditt kontor kommer du inte bara att ha en effektiv belysning, utan också en dekorativ detalj som ger en modern och professionell touch till rummet.

Hur mycket kostar en industriell golvlampa?

Vi strävar efter att erbjuda något för alla och har ett brett utbud av industriella golvlampor till olika prisklasser. Oavsett om du letar efter något mer prisvärt eller om du vill investera i en exklusiv golvlampa i industristil av högsta kvalitet, har vi alternativ som passar din budget och stil.

Varför välja Stockholms Ljusbutik?

Stockholms Ljusbutik är ditt pålitliga val när det kommer till industriella golvlampor. Med 20 års erfarenhet av att driva en fysisk butik och leverera högkvalitativa produkter till våra kunder kan du vara säker på att du får den bästa servicen och expertisen. Vi erbjuder snabb leverans och fri frakt vid köp över 695 kronor, vilket gör din shoppingupplevelse hos oss bekväm och förmånlig.

Utforska vårt sortiment av golvlampor i industriell stil och låt dig inspireras av den moderna och robusta atmosfär de kan tillföra ditt hem. Oavsett om du vill ha en golvlampa industri för sovrummet, vardagsrummet eller kontoret, hittar du ett brett utbud av alternativ hos oss.

Beställ din industriella golvlampa från Stockholms Ljusbutik idag och låt din inredning få en trendig touch av industriell stil. Vår passion för belysning och vår dedikation till att erbjuda högkvalitativa produkter kommer att göra ditt köp till en upplevelse du inte kommer att ångra.