• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa

Inomhusbelysning - lampor för hemmet

Bra lampor är viktigt för att du ska trivas i ditt hem och kunna skapa bra känsla i dina rum. Vi har ett brett sortiment av inomhusbelysning allt från golvlampor till kristallkronor, skrivbordslampor och läslampor, fönsterlampor, stämningsbelysning och arbetsbelysning. Kort sagt har vi belysning för hela hemmet! Oavsett om du letar efter en taklampa för att kunna arbeta med bra ljus eller kanske bara vill ha snygga designerlampor som inredningsdetaljer - vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt. Här hittar du lampor från välkända varumärken som exempelvis Flos, Foscarini, By Rydens, Louis Poulsen och många fler bland vår inomhusbelysning.

Vill du ha experthjälp? Mejla oss gärna.

1 2 ... 299  7 158 artiklar Kampanjpris(625) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 ... 299 

Vilken inomhusbelysning ska jag välja?

Det kan vara svårt att hitta de rätta lamporna till ditt hem och för att hitta någonting som du gillar så behöver du inspiration. Här hittar du ett brett utbud för belysning inomhus oavsätt om du vill ha belysning i en trappa inomhus att sätta på din vägg, eller letar efter den perfekta takarmaturen att ha över ditt vardagsrumsbord. Vi har även många vägglampor som är perfekta att placera vid sängen, se fler här.

 

Inomhusbelysning taklampa Nut från LZF

 

Inspirerande belysning inomhus

Låt dig inspireras när du kollar igenom kategorierna under inomhusbelysning. Kolla även in våra guider & tips och följ oss gärna på vårt instagramkonto där du hittar de senaste produktnyheterna och olika tips och tricks! Exempelvis kan du hitta tips på snygga taklampor som Flowerpot från &Tradition, stilrena sänglampor som Louis Poulsens AJ, och andra vägglampor så som Aplomb från Foscarini som ger häftigt effektljus.

Inomhusbelysning - Hitta rätt lampa för ditt hem

Att välja rätt inomhusbelysning kan göra en stor skillnad i ditt hem. Oavsett om du söker en inomhuslampa för att lysa upp en trappa eller en stor vägglampa för att ge ett rustikt uttryck, så finns det många valmöjligheter att välja mellan. Här är några tips för att hjälpa dig hitta rätt.

 

Enkel och stilren inomhusbelysning

Om du vill ha enkel och stilren inomhusbelysning så är taklampor och LED-belysning ett bra alternativ. Dessa ger tillräckligt med ljus för att lysa upp ett rum, samtidigt som de ger ett modernt och minimalistiskt uttryck.

 

Vägglampor för trappor och korridorer

För trappor och korridorer är vägglampor det perfekta valet för att ge tillräckligt med ljus. En svart vägglampa inomhus kan ge ett elegant och modernt uttryck, medan en rustik vägglampa kan ge en mer traditionell känsla.

 

Batteridriven inomhusbelysning

Om du söker efter en enkel lösning som inte kräver någon installation så är batteridriven inomhusbelysning ett bra alternativ. Dessa lampor är perfekta för att lysa upp garderober, skåp och andra mörka utrymmen.

 

Hur mycket kostar inomhusbelysning?

Priserna på inomhusbelysning varierar beroende på storlek, stil och kvalitet. Hos Stockholms Ljusbutik hittar du ett brett utbud av inomhusbelysning till konkurrenskraftiga priser. Du kan välja mellan taklampor, vägglampor och andra typer av inomhusbelysning för att hitta den perfekta lampan för ditt hem.

Stockholms Ljusbutik erbjuder också snabb leverans och fri frakt över 695 kronor. Med en fysisk butik i över 20 år kan du vara säker på att du handlar från en pålitlig och erfaren butik. Så leta inte längre, hitta rätt inomhusbelysning för ditt hem hos Stockholms Ljusbutik idag.