• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Inomhuslampa / Lampskärmar / Lampskärm efter färg / Mönstrad lampskärm

Mönstrad lampskärm

Stort utbud av mönstrade lampskärmar

En dekorativ lampskärm kan verkligen höja känslan i rummet. Om du är på jakt efter en lampskärm med mönster så har du kommit rätt! Vi på Stockholms Ljusbutik har ett brett utbud av dekorativa mönstrade lampskärmar från olika varumärken som Bergo, Hallbergs belysning, PR Home och Nielsen Light.

Se alla våra lampskärmar här.

Vi har ett stort urval av lampskärmar med olika mönster och färger. Du kan välja mellan tyger från kollektioner som Stig Lindberg, Morris & Co samt Jobs handtryck. Om du söker en lampskärm med Stig Lindberg-tyg så har vi flera olika modeller att välja mellan, inklusive lampskärm Stig Lindberg, där du kan välja mellan olika färger och mönster.

För dig som söker en lampskärm med Morris-tyg eller Jobs handtryck, så har vi också flera olika modeller i sortimentet. En lampskärm Morris-tyg kan verkligen ge en känsla av klassisk engelsk stil till ditt hem. Jobs handtryck-lampskärmar ger en mer modern känsla med sina livliga mönster och färger.

Vi på Stockholms Ljusbutik är stolta över att erbjuda högkvalitativa lampskärmar från välrenommerade varumärken. Vi har haft en fysisk butik i 20 år och har lång erfarenhet av belysning. Vi erbjuder även snabb leverans och fri frakt för beställningar över 695 kronor. Priserna för våra lampskärmar varierar beroende på modell och varumärke.

Så om du vill ha en dekorativ lampskärm med mönster som verkligen sticker ut, kolla in vårt sortiment på Stockholms Ljusbutik. Vi har något för alla smaker och plånböcker!