• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Eglo

Eglo lampa

Eglo


Eglo grundades år 1969 av Ludwig Obweiser från Österike och är idag ett av de mest framgångsrika företagen i världen. Företaget erbjuder flera dekorativa belysningar för framför allt hemmiljö. Från Eglo hittar du allt från taklampor till bordslampor, men även klassiker som omtyckta Bankirlampor (Bankers Lamp) och en del utomhusbelysning.

Om varor från Eglo inte finns i vårt lager, så är den normala leveranstiden ca 1-2 veckor.

Olika typer av lampor från Eglo


Vi är glada att kunna erbjuda dig ett brett utbud av lampor från Eglo! Som en pålitlig återförsäljare av Eglo-produkter har Stockholms Ljusbutik allt du behöver för att förbättra belysningen i ditt hem eller kontor. Nedan finns några av de olika typer av Eglo-lampor som vi erbjuder:

Eglo bordslampa: Skapa en mysig och funktionell arbets- eller läsmiljö med en bordslampa från Eglo. Dessa lampor finns i olika stilar och designs, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta lampan för ditt skrivbord, nattduksbord eller annan bordsyta.

Eglo golvlampa: Ljusa upp ditt rum och skapa en härlig atmosfär med en golvlampa från Eglo. Dessa lampor är perfekta för att ge extra ljus till ett hörn eller som accentbelysning i rummet.

Eglo vägglampa: För att skapa stämningsfull belysning och samtidigt spara plats kan du välja en vägglampa från Eglo. Dessa lampor är perfekta för att skapa en mjuk och behaglig atmosfär i olika rum.

Eglo spotlight: Om du vill rikta ljuset mot specifika områden eller föremål, är en spotlight från Eglo ett utmärkt val. Dessa lampor ger justerbar belysning och är perfekta för att belysa konstverk, bokhyllor eller andra fokuspunkter i rummet.

Eglo pendellampa: För en imponerande belysning och visuell inverkan kan du överväga en pendellampa från Eglo. Dessa hängande lampor blir vackra centrum för rummet och erbjuder både funktion och stil.

 

Vi på Stockholms Ljusbutik är dedikerade till att erbjuda dig högkvalitativa lampor från Eglo som passar dina unika behov och önskemål. Oavsett om du letar efter en bordslampa, golvlampa, vägglampa, spotlight eller pendellampa, är vi här för att hjälpa dig att hitta den perfekta belysningslösningen för ditt hem eller kontor.

Besök vår butik eller kontakta oss idag för att utforska det fantastiska utbudet av Eglo-lampor som vi har att erbjuda. Vårt team av belysningsexperter står redo att ge dig professionell rådgivning och hjälpa dig att skapa den perfekta atmosfären i ditt rum.