• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Henrik Tengler

Henrik Tengler Lampa

Upptäck Henrik Tengler - Skaparen av Unika Belysningskonstverk

Utforska den förtrollande världen av belysningsdesign skapad av Henrik Tengler. Med sitt unika skapande och samarbeten med Konsthantverk levererar han lampor av extraordinär skönhet till Stockholms Ljusbutik.

Vem är Henrik Tengler?

Henrik Tengler är en enastående belysningsdesigner som bär på en passion för att skapa extraordinära ljusupplevelser. Hans kreativa talang och skicklighet gör honom till en av de mest eftersökta designerna inom branschen. Genom att experimentera med material, former och ljus skapar Henrik Tengler unika lampor som berättar en historia och sätter stämningen i rummet.

Porträtt av Henrik Tengler

Henrik Tengler i samarbete med Konsthantverk

Henrik Tengler har etablerat ett nära samarbete med det framstående företaget Konsthantverk. Tillsammans kombinerar de sin expertis och skapar belysningskonstverk av sällsynt skönhet och kvalitet. Henrik Tenglers designspråk förenas med Konsthantverks hantverkskunnande för att skapa unika lampor som både inspirerar och förundrar.

 

Vilka lampor har Henrik Tengler designat?

Henrik Tengler har skapat en imponerande samling av belysningskonstverk som bär hans signaturstil. Hans kollektion omfattar eleganta och iögonfallande lampor som berikar varje interiör. Varje lampa, noggrant utformad och tillverkad med omsorg, är ett mästerverk i sig själv och bjuder in till en unik belysning. Utforska Henrik Tenglers kollektion av golvlampor, taklampor, bordslampor och vägglampor för att hitta den perfekta belysningslösningen för ditt hem.

 

Vart kan jag köpa lampor av Henrik Tengler?

Du kan hitta det exklusiva sortimentet av Henrik Tenglers lampor hos Stockholms Ljusbutik. Utforska vårt utbud och upptäck dessa fantastiska skapelser som förvandlar ditt hem till en unik och stämningsfull plats. Med Henrik Tenglers design kommer du att njuta av en harmonisk och vacker belysning som lyfter fram det bästa i din inredning.