• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Folkform

Folkform lampa

Upptäck Folkform Lampor hos Stockholms Ljusbutik

Utforska den unika världen av Folkform lampor hos Stockholms Ljusbutik. Upptäck deras kreativa samarbete med Örsjö och låt dessa designmästerverk föra in en touch av elegans och unik stil i ditt hem.

 

Vilka är Folkform?

Folkform är en framstående designstudio som har erövrat hjärtan med sina fantastiska skapelser. Med en passion för att kombinera traditionellt hantverk med modern estetik skapar Folkform unika och tankeväckande ljusarmaturer.

Folkform är en designstudio grundad av Anna Holmquist och Chandra Ahlsell. Deras kreativa vision och expertis sträcker sig över olika designområden, och de har blivit välkända för sina extraordinära lampor. Genom att använda sig av noggrant utvalda material och innovativa former lyckas Folkform skapa ljusarmaturer som blir till konstverk i sig själva.

 

Folkform designer porträtt

 

Ett samarbete med Örsjö

Folkform har även samarbetat med det ansedda företaget Örsjö belysning för att ta fram en kollektion av exklusiva lampor. Detta samarbete har kombinerat Folkforms kreativitet med Örsjös expertis inom tillverkning och kvalitet.

Genom att samarbeta med Örsjö har Folkform lyckats förena sin unika designestetik med högkvalitativ hantverkstradition. Resultatet är en kollektion av fantastiska lampor som både är visuellt tilltalande och funktionella. Varje lampa bär på en berättelse och speglar Folkforms passion för att skapa något extraordinärt.

 

Utforska Folkform Lampor

Folkform har skapat ett brett utbud av ljusarmaturer som spänner över olika stilar och former. Deras kollektion inkluderar ikoniska lampor som Folkform Plissé och Folkform Skyline, som är kända för sin unika design och förmåga att skapa en stämningsfull atmosfär.

Upptäck skönheten hos Folkform Plissé-lampan, med dess vackert veckade skärm som sprider ett mjukt och behagligt ljus. Eller låt dig förföras av Folkform Skyline, en lampa som skapar ett spektakulärt ljusspel och tillför en modern touch till ditt hem.

 

Köp Folkform Lampor hos Stockholms Ljusbutik

Stockholms Ljusbutik är din pålitliga återförsäljare av Folkform lampor. Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av deras unika design. Skapa en harmonisk belysning och ge ditt hem en touch av skandinavisk elegans med Folkform lampor, tillgängliga hos oss.

Vi är stolta över att erbjuda folkforms exklusiva kollektioner av lampor till våra kunder. Besök Stockholms Ljusbutik och låt våra ljusexperter hjälpa dig att hitta den perfekta lampan för ditt hem. Utforska den unika skönheten och det exceptionella hantverket hos Folkform lampor, tillgängliga hos oss för att skapa en unik atmosfär i ditt hem.