• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Burkhard Dämmer lampa

Burkhard Dämmer lampa

Välkommen till Stockholms Ljusbutik, din destination för unika och inspirerande lampor och belysning. Vi är stolta över att presentera den framstående designern Burkhard Dämmer och hans exceptionella samarbete med det exklusiva varumärket LZF. Burkhard Dämmer är en mästare på att hitta innovativa lösningar och skapa design som utmanar konventionerna.

1 artikel Kampanjpris(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:

 

Möbelsnickarens talang möter industridesignerns vision

Burkhard Dämmer har en imponerande bakgrund som både möbelsnickare och industridesigner. Hans expertis sträcker sig över olika områden, och han har förmågan att kombinera teknisk kunskap med kreativt tänkande. Han ser design som en möjlighet att lösa både nya och gamla problem och skapa produkter som är både funktionella och vackra.

 

Ljus och faner - en särskild utmaning

Burkhard Dämmer har en passion för att arbeta med faner och ljus, vilket utgör en särskild utmaning i designprocessen. Genom att experimentera med material och belysningstekniker har han skapat en rad fantastiska lampor för LZF. Varje lampa är en konstnärlig skapelse som kombinerar form och funktion på ett unikt sätt och sprider en atmosfär av varmt och behagligt ljus.

 

En prisbelönt och mångsidig designer

Burkhard Dämmer har inte bara imponerat på oss med sin talang, utan har även vunnit erkännande och utmärkelser inom designvärlden. Han har belönats med prestigefyllda priser som German Design Award 2017 och Chicago Good Design Award 2015 för sin ikoniska lampa Dandelion för LZF. Hans arbete har också belönats med European Product Design Award 2018 för den förtrollande lampan Cervantes. Burkhard Dämmer är en designer som inte räds att tänja på gränserna och skapa verk som sticker ut i mängden.

 

Utforska Burkhard Dämmers unika lampor hos Stockholms Ljusbutik

På Stockholms Ljusbutik är vi stolta över att erbjuda ett urval av Burkhard Dämmers extraordinära lampor från LZF. Varje lampa är ett uttryck för hans kreativitet och tekniska skicklighet. Utforska vår kollektion och låt dig inspireras av de unika formerna och det vackra ljuset som dessa lampor skapar. Ge ditt hem eller arbetsplats en touch av avantgardistisk design och njut av den unika atmosfären som Burkhard Dämmers lampor skapar. Besök oss idag och upptäck ljusets magi med Burkhard Dämmers enastående kreationer.