• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Jasper Morrison Lampa

Jasper Morrison Lampa

Utforska Jasper Morrison's Mästerliga Skapelser i Ljus

Välkommen till vår kollektion av belysningsskonst signerad Jasper Morrison, en av de mest inflytelserika moderna designerna i världen. Upptäck hans enastående kreativa vision och tidlösa elegans i varje lampa. Här på Stockholms Ljusbutik är vi stolta över att erbjuda dig den mest omfattande samlingen av Morrison's designlampor, med Glo-ball serien från Flos i huvudrollen.

Jasper Morrison: En Designikon

Född i London 1959, Jasper Morrison är känd för sin enastående förmåga att förena funktionalitet, enkelhet och skönhet i sina verk. Med en gedigen utbildning och årtionden av erfarenhet har han blivit en ledande figur inom designvärlden. Morrison har samarbetat med världsberömda varumärken och har sin signatur på flera ikoniska designprodukter.

 

Glo-ball Serien av Flos: Ljuskonst i Perfektion

I vår kollektion av Jasper Morrison lampor så hittar du Glo-ball serien från det prestigefyllda varumärket Flos. Denna serie lampor är känd för sin enastående enkelhet och sofistikerad elegans. Varje lampa i Glo-ball serien är skapad med omsorgsfullt blåst glas och har en mjuk, diffust ljus som skapar en varm och välkomnande atmosfär i alla rum.

 

Utforska Glo-ball Sortimentet

Vi erbjuder ett brett urval av Glo-ball lampor, inklusive:

  • Glo-ball Pendant: Den ikoniska hängande lampan som utstrålar subtilt ljus och skapar en avslappnad stämning i matsalen eller vardagsrummet.

  • Glo-ball Standing: En stående lampa som förenar funktion med skönhet och passar utmärkt i hörnet av ditt hem eller på kontoret.

  • Glo-ball Basic (bordslampa): Perfekt som sängbordslampa eller på skrivbordet, denna bordslampa ger en mjuk, varm belysning som hjälper dig att koppla av.

 

Förnya ditt Hem med Jasper Morrison's Ljusmagi

Jasper Morrison's lampor är en investering i tidlös design och överlägsen kvalitet. Oavsett om du letar efter en unik taklampa, en stämningsfull golv- eller bordslampa, har vi något för dig. Utforska vår kollektion och ge ditt hem den skenande skönheten av Glo-ball serien från Flos. Skapa en atmosfär som berikar ditt liv med varje sken.

Stockholms Ljusbutik - Ditt Hem för Ljusdesign med Karaktär

Vi är stolta över att vara din destination för de finaste designlamporna skapade av Jasper Morrison och andra internationellt erkända designers. Vårt engagemang för kvalitet, service och stil är oöverträffat. Utforska vår kollektion och upptäck det perfekta ljuset för ditt hem.