• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Philippe Malouin Lampa

Philippe Malouin Lampa

Upptäck Philippe Malouins lampor hos Stockholms Ljusbutik

Välkommen till vår exklusiva kategorisida där vi presenterar det exceptionella samarbetet mellan den framstående formgivaren Philippe Malouin och det prestigefyllda designföretaget Flos. Upplyst av passion och en unik designvision har Malouin skapat mästerverk inom belysningskonst som har blivit en hänförande del av vårt sortiment. Dyk in i världen av elegans och funktionalitet med Philippe Malouin lampor, speciellt den eftertraktade Bilboquet Bordslampan.

1 artikel Kampanjpris(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:


Philippe Malouin: En passionerad skapare av lampor

Philippe Malouin, en kreativ kraft från tidig ålder, hittade sitt kall för design under sina resor, särskilt i Milano. Inspirerad av passionen hos framstående designers, tog han steget in i designvärlden och fann sitt hem hos Flos. Malouin delar sin kärlek för konst och design genom varje unikt skapat verk, och Bilboquet Bordslampan är inget undantag.

 

Artificiellt ljus: En designers snabbaste vapen

Enligt Malouin är artificiellt ljus en nyckelkomponent för att skapa atmosfär och definiera utrymmen. Det är det snabbaste sättet att designa ett rum och påverka dess karaktär. Med rätt belysning kan du skapa en atmosfär som passar dina behov och reflekterar din personlighet. Malouin har tagit detta koncept och förvandlat det till praktfulla konstverk som inte bara lyser upp rummet utan också förbättrar din livsstil.

 

Flos och Philippe Malouin: En dröm som går i uppfyllelse

Arbetet med Flos har varit en dröm som gått i uppfyllelse för Philippe Malouin. Flos, enligt honom det viktigaste designföretaget i världen, har möjliggjort och stöttat varje steg i hans designsamarbete. Från den första designbriefen till forskning och utveckling, marknadsföring och fotografering, har Malouin känt sig delaktig och lyssnad på. För honom är Flos inte bara ett företag utan en familj av vänliga, öppna och professionella människor.

 

Bilboquet Bordslampan: Ett lekfullt mästerverk

Malouins första projekt med Flos, Bilboquet Bordslampan som släpptes 2023, är ett bevis på hans förmåga att skapa något lekfullt men samtidigt seriöst. Det är ett konstverk som är tillgängligt för alla och bär med sig en unik charm. Det är ett litet mästerverk som berikar ditt utrymme och ger en touch av Philippe Malouins enastående design.

 

Philippe Malouins vision för framtiden

Philippe Malouin ser fram emot framtiden och planerar att ta sig an större belysningsutmaningar för Flos. Med en passion för att arbeta i olika skalar är han redo att skapa nästa ikoniska belysningskonstverk. Vår kollektion på Stockholms Ljusbutik kommer fortsätta att spegla hans unika syn på design och belysning. Utforska vårt sortiment av Philippe Malouin lampor och upptäck hur konst, design och belysning smälter samman till en harmonisk enhet. Stockholms Ljusbutik är stolt återförsäljare av dessa mästerverk, och vi ser fram emot att lysa upp ditt hem med en touch av Philippe Malouins briljans.