• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Joakim Fihn

Joakim Fihn

Lys upp ditt hem med Joakim Fihn's Ikoniska Lampor för Nordisk Elegans


Utforska den enastående världen av Joakim Fihn, en framstående svensk designer som har erövrat belysningsvärlden med sin enkla och strama nordiska stil. Upptäck de ikoniska lampor han har skapat i samarbete med Belid i Varberg och låt dig inspireras av elegans och tidlös design. Välkommen in i Joakim Fihns lysande universum.

Upptäck Joakim Fihn-lamporna hos Stockholms Ljusbutik

Välkommen till Stockholms Ljusbutik, din ultimata destination för att upptäcka fantastisk belysning och design. Om du letar efter lampor med det enkla och strama nordiska formspråket, då har vi något speciellt för dig - Joakim Fihn-lampor. Joakim Fihn är en svensk designer som samarbetar med Belid i Varberg och har skapat en kollektion av unika belysningsarmaturer.

 

Vem är Joakim Fihn?

Joakim Fihn är en begåvad designer och en av de främsta namnen inom svensk belysningsdesign. Med en passion för det enkla och strama nordiska formspråket har han skapat lampor som förenar stil och funktionalitet på ett unikt sätt. Med 15 års erfarenhet som in-house designer hos Belid Lighting Group, är Joakim Fihn en erkänd expert inom sitt område.

 

Vilka lampor har Joakim Fihn designat?

Joakim Fihn har utformat flera ikoniska lampor som har blivit älskade både för sin design och sitt eleganta ljus. Bland de lampor han har skapat hittar du följande:

  • Picasso: En unik lampa som fångar uppmärksamheten med sin minimalistiska design och vackra ljusspel.
  • Diablo: En Belid-klassiker med kontrastrika former och en tidlös estetik. Diablo har blivit en favorit bland designentusiaster.
  • Regal: En elegant och stilren lampa med en känsla av sofistikation. Regal är perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem.
  • Anemon: En modern och lekfull lampa som lyser upp rummet med sin unika karaktär och charm.
  • Deluxe: En lampa som utstrålar lyx och elegans med sina rena linjer och exklusiva design.
  • Bullo: En mångsidig lampa som passar perfekt i olika rum och ger en perfekt balans mellan funktion och stil.

Hur mycket kostar lampor formgivna av Joakim Fihn?

Priserna för Joakim Fihn-lampor varierar beroende på modell och utförande. Utforska vårt sortiment online eller besök vår fysiska butik för att se de olika prisalternativen.

 

Joakim Fihn om sina skapade lampor

I en intervju med Belid Lighting Group berättar Joakim Fihn om sina tankar kring skapandet av lampor och vad som gör en produkt till en klassiker. Han förklarar att en klassiker kräver en fin balans mellan tidlöshet och nytänkande, samtidigt som den behåller en viss djärvhet. Kvaliteten är också av stor betydelse för att en produkt ska kunna leva vidare i generationer.

 

Porträtt på Joakim Fihn

Joakim Fihns senaste skapelse - Horisont

Just nu är Joakim Fihn aktuell med sin senaste serie belysning, Horisont, som finns tillgänglig att köpa hos Stockholms Ljusbutik. Horisont-serien består av en pendel, en golvlampa och två bordslampor i olika storlekar. Inspirerad av havets horisont och med en klassiskt modern design kommer dessa lampor att ge ditt hem en tidlös elegans. Med sin metallchampagnefärg bidrar de till en sofistikerad atmosfär som är både tidlös och modern.

 

Utforska Joakim Fihn-lampor hos Stockholms Ljusbutik

På Stockholms Ljusbutik strävar vi efter att erbjuda dig en fantastisk belysningsupplevelse. Med 20 års erfarenhet och vår dedikation till snabb leverans och fri frakt över 695 kronor, gör vi det enkelt för dig att upptäcka och köpa Joakim Fihn-lampor till ditt hem. Utforska vårt sortiment online eller besök vår fysiska butik för att bli inspirerad av belysningens värld. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta lampan för dina behov och önskemål.