• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Verner Panton / Verner Panton VP Globe

VP Globe

Skapa Magi med VP Globe

Låt oss presentera VP Globe - en ikonisk belysningsdesign som fångar fantasin och skapar en futuristisk touch i ditt hem. Med sin yttre sfär av kristallklar transparent akryl och fem inre reflektorer, hängande i elegant stålkedjor, ger VP Globe en spektakulär inredningsdetalj och sprider ett varmt och välkomnande ljus.

VP Globe: Tidlös Design av Verner Panton

Designad av den hyllade Verner Panton år 1969, har VP Globe blivit en tidlös symbol för innovativ belysning. Denna dekorativa pendel har en unik förmåga att förena utrymmen och skapa en magisk atmosfär, oavsett om den hänger ensam eller i grupper.

Inspirerad av Venedigs Charm

En fascinerande historia ligger bakom VP Globes inspirerande design. Under sina resor stannade Verner Panton ofta i Venedig och förälskade sig i stadens rosa-glittrande ljus från de gamla gatlyktorna. Denna förtjusning inspirerade honom att skapa VP Globe, där dess lager av skiktad design och akrylglob ger ifrån sig ett mjukt, inbjudande ljus - precis som Venedig vid skymning.

Utforska VP Globe-kollektionen

Välj mellan olika storlekar för att hitta den perfekta VP Globe-pendeln för ditt hem:

  • Verner Panton Globe 40 cm: En mångsidig och kompakt storlek som passar utmärkt som ensam accent i en hall eller lång korridor.

  • Verner Panton Globe 50 cm: En imponerande storlek som blir ett skulpturalt element och centrum för uppmärksamhet i ett hörn eller över ett matbord.

Inspireras av Krispiga Nyanser

Den nya VP Globe har ett modernt och rent uttryck med krispiga vita nyanser och subtila inslag av varm persika. Denna färgkombination fångar Pantons ursprungliga inspiration samtidigt som den passar perfekt in i dagens moderna heminredning.

Upptäck VP Globe - Din Unika Inredningsdetalj

Låt VP Globe bli ditt personliga konstverk och skapa en stilfull atmosfär i ditt hem. Upptäck vår kollektion och hitta din drömbelysning som kommer att förtrolla och imponera på dina gäster.

Miljöbild på VP Globe


Använd VP Globe lampan i ditt hem och låt den skapa magi och atmosfär, precis som Venedigs charmiga gatlyktor gjorde för Verner Panton. Utforska vårt sortiment och välj den perfekta storleken som passar din inredningsstil och behov. Få en tidlös och stilfull belysningsikon som kommer att förgylla ditt hem i många år framöver.