• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Arne Jacobsen

Arne Jacobsen lampa

Aj Lampa: Klassisk Design av Arne Jacobsen

Om du söker efter stilrena och funktionella lampor, så är Arne Jacobsen lampor ett utmärkt val. Arne Jacobsen var en världsberömd dansk arkitekt och formgivare som utmärkte sig för sin modernistiska och minimalistiska design. Hans stilrena lampor har blivit populära över hela världen och är lika eftertraktade idag som när de först skapades.

 

Vem är Arne Jacobsen?

Arne Jacobsen var en dansk arkitekt och formgivare född 1902 i Köpenhamn. Han studerade på Konstakademin och etablerade sitt eget rikskontor endast två år efter examen. Arne Jacobsen var en allsidig talang inom både arkitektur och möbeldesign och är idag mest känd för sin modernistiska och funktionella design.

Bild på formgivare: Arne Jacobsen

Olika AJ lampor

Arne Jacobsen har designat en mängd olika lampor, inklusive taklampor, bordslampor, golvlampor och vägglampor. Alla Arne Jacobsen lampor har en minimalistisk design och är skapade med högsta kvalitet i åtanke. Här följer en närmare titt på de olika typerna av Arne Jacobsen lampor.

Arne Jacobsen taklampor

Arne Jacobsen taklampor är eleganta och stilrena, och passar perfekt i moderna interiörer. De finns i flera olika storlekar och utföranden, inklusive "AJ Royal" som är en stor taklampa med en elegant och stilren design.

Arne Jacobsen bordslampor

Arne Jacobsen bordslampor är både funktionella och vackra. De finns i flera olika storlekar och modeller, inklusive den populära "AJ bordlampa" som är en stilren lampa med en justerbar skärm som ger en mjuk och behaglig belysning.

Arne Jacobsen golvlampor

Arne Jacobsen golvlampor är en praktisk och stilren belysning för alla rum. De finns i flera olika storlekar och utföranden, inklusive "AJ golvlampa" som har en hög kvalitet och en minimalistisk design.

Arne Jacobsen vägglampor

Arne Jacobsen vägglampor är en praktisk och vacker belysning för alla rum. De finns i flera olika storlekar och utföranden, inklusive "AJ vägglampa" som har en stilren och minimalistisk design.

Hur mycket kostar Arne Jacobsen lampor?

Stockholms Ljusbutik erbjuder ett brett utbud av Arne Jacobsen lampor. Priserna varierar beroende på modell och utförande, men du kan vara säker på att du får högsta kvalitet till ett rimligt pris. Fri frakt över 695 kronor och snabb leverans gör det enkelt att köpa en Arne Jacobsen lampa online.

Köp en AJ lampa idag och ta del av den ikoniska och stilrena designen som Arne Jacobsen är så känd för.


AJ Eklipta  AJ Golvlampa