• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Formgivare / Johan Carpner

Johan Carpner Lampa

Upptäck Johan Carpner - Skaparen av Unika lampmästerverk

Utforska den fantastiska belysningsvärlden skapad av Johan Carpner. Med sin enastående talang och samarbeten med Konsthantverk tar han lampdesign till nya höjder.

1 2  47 artiklar Kampanjpris(13) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 

Vem är Johan Carpner?

Johan Carpner är en framstående formgivare som skapar unika och innovativa belysningslösningar. Med en passion för att kombinera form och funktion skapar han ljuskonstverk som tilltalar både ögat och själen. Genom att utforska material och former skapar Johan Carpner lampor som sticker ut och skapar en unik atmosfär i varje rum.

Johan Carpner porträtt

Johan Carpner i samarbete med Konsthantverk

Johan Carpner har etablerat ett nära samarbete med Konsthantverk, ett företag känt för sin hantverksmässiga kvalitet och innovativa design. Tillsammans har de skapat en rad spektakulära lampor som kombinerar Johan Carpners visionära design med Konsthantverks expertis.

 

Vilka lampor har Johan Carpner designat?

Johan Carpner har designat en rad imponerande lampor som bär hans signaturstil. Stav-serien erbjuder spotlights, golvlampor och bordslampor som ger en strålande ljusupplevelse. Klyfta-serien erbjuder taklampor i fyra olika modeller, med sina unika former och strukturer som skapar en iögonfallande blickfång. Grenverk-serien omfattar taklampor, vägglampor och golvlampor som kombinerar elegans och funktionalitet. Satellit taklampa, i två olika storlekar, är ett mästerverk av minimalism och skapar en harmonisk belysning i varje rum.

 

Vart kan jag köpa lampor av Johan Carpner?

Du kan hitta det imponerande sortimentet av Johan Carpners lampor hos Stockholms Ljusbutik. Utforska vår onlinebutik och hitta de perfekta belysningslösningarna för ditt hem. Med Johan Carpners design kommer du att skapa en unik och inspirerande atmosfär i varje rum.