• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Nielsen Light

Nielsen Light lampa

Nielsen Light

Välkommen till Stockholms Ljusbutik - din återförsäljare av Nielsen Lights lampor och belysning. Vi är stolta över att kunna erbjuda produkter från NIELSEN LIGHT, ett varumärke som brinner för att sprida ljus och glädje i hela Skandinavien och berika din värld med fantastiska lampor för alla de bästa stunderna i livet.

Nielsen Light

24 artiklar Kampanjpris(18) Sortering: A-Ö Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:

Olika lampor och produkter från Nielsen Light

Vi är glada att kunna erbjuda belysningsprodukter från Nielsen Light, ett varumärke känt för sin innovativa design och högkvalitativa produkter.

I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av Nielsen Light produkter, inklusive:

  • Nielsen Light Klämlampa: Skapa flexibel belysning med en Nielsen Light klämlampa. Dessa klämlampor är utformade för att enkelt fästas på olika ytor, vilket gör dem perfekta för att lysa upp ditt arbetsområde eller för att ge extra ljus där det behövs.

  • Nielsen Light Lampskärm: Förhöj stilen och atmosfären till din golvlampa med en Nielsen Light lampskärm. Skärmarna som vi visar från Nielsen Light är främst lampskärmar för läslampor och finns i olika färger som ger dig möjlighet att välja en skärm som passar din personliga smak och inredning.

  • Nielsen Light Pendel: Skapa en stilren effekt i ditt rum med en Nielsen Light pendellampa. Deras hängande taklampa Nice har en snygg design och noggrant utvalda material gör dem till ett attraktivt tillskott till din inredning.

  • Nielsen Light Risboll: Utforska den unika och vackra Nielsen Light Risboll-lampan (rislampan). Dessa lampor ger en mjuk och behaglig belysning med sitt rispappersmaterial och skapar en avkopplande atmosfär i ditt hem.

  • Nielsen Light iPhone-laddare sladd (laddare med lång sladd): För praktiska och stilrena lösningar erbjuder vi Nielsen Light iPhone-laddare med långa sladdar. Dessa laddningssladdar ger dig möjlighet att ladda din iPhone bekvämt och flexibelt utan att behöva vara nära ett eluttag.

 

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter från Nielsen Light. Deras produkter är kända för en snygg design, pålitlighet och stilrena estetik.

Utforska vårt sortiment av Nielsen Light belysningsprodukter och låt deras innovation och kvalitet ge ditt hem eller arbetsplats den perfekta belysningen.

Återförsäljare av Nielsen Light

Vi förstår vikten av ljus i vår inredning - det skapar atmosfär i rummet och sprider glädje och välbefinnande mellan människor. Med NIELSEN LIGHT kan vi erbjuda dig den perfekta stämningen vid middagsbordet, effektivitet i arbetsrummet, mys och stil i vardagsrummet samt färg och lekfullhet i barnrummet.

Som återförsäljare av NIELSEN LIGHT kan vi stolt presentera deras välutformade produkter av hög kvalitet till förvånansvärt förmånliga priser. Sedan 1995 har dem, tillsammans med sina skickliga och erfarna medarbetare, följt trender och nya riktningar inom belysning. NIELSEN LIGHT utvecklar sina egna idéer och lampor, samtidigt som de samarbetar med talangfulla designers och tillverkare för att säkerställa att du som kund har ett brett och spännande sortiment att välja mellan när du handlar belysning.

NIELSEN LIGHT strävar alltid efter att utvidga sitt nätverk och hitta produkter som passar den skandinaviska marknaden. Genom resor i Asien och Europa ser de till att hålla sig i framkant av branschen.

NIELSEN LIGHT sätter fokus på funktionalitet, snygg design och kvalitet till konkurrenskraftiga priser, vilket garanterar att du som kund alltid får bästa möjliga värde för pengarna.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om NIELSEN LIGHT eller våra produkter. Vi finns här för att hjälpa dig skapa den perfekta belysningen för ditt hem och dina behov.

NIELSEN LIGHT är nu en del av EG Nordic A/S - Grossist för de nordiska länderna!