• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Axo Light

Axo Light lampa

Axo Light


Italienska Axo Light grundades 1996 och är idag välkänt över hela världen som ett av de mer högkvalitativa designsbelysningsföretagen. Axo Lights produkter används  ofta i offentlig miljö, men passar också i privata miljöer. Hos. Stockholms Ljusbutik kan du köpa hängande taklampor, takplafonder, golvlampor och bordslampor från Axo Light.

Om varor från Axo Light inte finns i vårt lager, så är den normala leveranstiden för närvarande ca 3-6 veckor.

Axo Light

Olika typer av lampor från Axo light


Vi är glada att kunna erbjuda dig följande typer av lampor från Axo Light:

Axo Light Taklampor: Skapa en fantastisk belysning i ditt rum med vårt sortiment av taklampor från Axo Light. Deras taklampor är både vackra och funktionella och finns i olika stilar och designs för att passa din inredning och smak.

Axo Light Pendellampor: För en imponerande belysning och en touch av elegans, överväg en pendellampa från Axo Light. Dessa hängande lampor skapar ett fokuspunkt i rummet och ger en stilfull atmosfär.

Axo Light Plafonder: Om du föredrar en diskretare takbelysning, är plafonder från Axo Light ett utmärkt val. Dessa taklampor ger ett jämnt och behagligt ljus och passar perfekt för både privat och offentlig miljö.

Axo Light Golvlampor: Skapa stämning och ljus i ditt rum med vårt sortiment av golvlampor från Axo Light. Dessa lampor är perfekta för att skapa extra belysning där du behöver det och ger också en touch av stil och design till din inredning.

Vi på Stockholms Ljusbutik strävar efter att erbjuda dig de bästa belysningslösningarna från Axo Light. Med deras höga kvalitet, innovativa design och omsorg om detaljer kan du vara säker på att du får produkter som både är hållbara och estetiskt tilltalande.

Besök vår butik eller kontakta oss idag för att utforska det spännande utbudet av Axo Light-lampor som vi har att erbjuda. Vårt team av experter står redo att hjälpa dig att hitta den perfekta belysningen för ditt hem eller arbetsplats.