• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Miljöbelysning

Miljöbelysning

Miljöbelysning

1 artikel Kampanjpris(0) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:

Om Miljöbelysning

Miljöbelysning är ett företag med en framstående historia inom LED-belysningsbranschen. Grundat av Leo och Gabriella, uppstod idén till Miljöbelysning ur en önskan att erbjuda bättre, mer effektiva och miljövänliga alternativ till befintliga ljuskällor på marknaden. Deras innovativa tillvägagångssätt och höga krav på kvalitet har gjort dem till en ledande aktör inom LED-tekniken.

 

Miljöbelysnings affärsidé 

Miljöbelysning har en tydlig affärsidé som kretsar kring att erbjuda högkvalitativ LED-belysning som är enkel att integrera i befintliga armaturer. Genom att erbjuda produkter med lång livslängd och hög prestanda strävar de efter att skapa en energieffektiv och miljövänlig belysningslösning för sina kunder.


Kvalitativ LED-belysning från Miljöbelysning

Det finns billigare varianter av LED-lampor som används i privathem som ersätter de gamla ljuskällorna och sen finns det kvalitativa LED-lampor som ofta används i kommersiella verksamheter där det finns behov av att sänka energikostnader samtidigt som kvaliteten på belysningen måste vara densamma som tidigare. Miljöbelysning arbetar enbart med kvalitativ LED-belysning.