• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Nostalgia Design

Nostalgia Design lampa

Nostalgia Design

Nostalgia Design är ett belysningsföretag specialiserat på den unika Tiffany-stilen.
De erbjuder ett brett sortiment. Tiffany Armaturer från Nostalgia används ofta för att skapa ljus och trivsel i hemmet, men även i offentlig miljö, t ex på restauranger och hotell.

Tiffany är en teknik där fina utskurna bitar av glas i olika färger löds samman till en vacker mosaik av färg och form. Det var Louis Comfort Tiffany (USA) som på 1890-talet skapade den unika stil som nu bär hans namn

Om varor från Nostalgia Design inte finns i vårt lager, så är den normala leveranstiden c:a 1 1/2 vecka.


Nostalgia Design

1 2 3 4  76 artiklar Kampanjpris(1) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 3 4 

Stockholms Ljusbutik är återförsäljare av Nostalgia Designs nostalgiska och vackra lampor. Vårt sortiment av Nostalgia Design lampor, specialiserade på den unika Tiffany-stilen, kommer att ge ditt hem eller arbetsplats en varm och tilltalande atmosfär. Låt oss presentera några av våra mest populära lampor från Nostalgia Design:

  • Nostalgia Design Tiffany: Våra Tiffany-lampor är sanna mästerverk som kombinerar färgrika glasbitar med elegant design. Varje lampa är handgjord och unik, vilket ger ett vackert sprakande ljus när den tänds. Skapa en atmosfär av charm och nostalgi med en Nostalgia Design Tiffany-lampa i ditt hem.

  • Nostalgia Design bordslampa: För att lägga till en touch av klassisk elegans på ditt skrivbord, nattduksbord eller sidobord har vi ett brett utbud av Nostalgia Design bordslampor. Dessa lampor kombinerar traditionellt hantverk med moderna inslag och ger en subtil men lysande belysning till varje rum.

  • Nostalgia Design vägglampa: Ge dina väggar liv med en Nostalgia Design vägglampa. Dessa lampor är perfekta för att skapa en stämningsfull atmosfär och rikta ljuset mot dina favoritkonstverk eller arkitektoniska detaljer. Med sin tidlösa design blir de en snygg och praktisk detalj i ditt hem.

  • Nostalgia Design taklampa: För att skapa ett imponerande ljusinslag i ditt rum rekommenderar vi våra Nostalgia Design taklampor. Dessa lampor är perfekta för vardagsrum, matsalar eller andra stora utrymmen där du vill ha ett varmt och välkomnande ljus. Välj bland olika mönster och storlekar för att hitta den som passar bäst för dig.