• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Rba

Konstglas från RBA Present & Design

Rba

RBA hittar ni i Olofström där dem både har kontor och lager. Familjeföretaget RBA grundades av Rune Birger Axelsson och Britt-Marie Axelsson år 1967. RBA säljer allt från konstglas, krukor, ljusstakar och piedestaler till handgjorda italienska porslinsdjur. Företaget ägs och drivs sedan 2007 av Peter Axelsson och Bodil Axelsson. Här hittar du några av deras vackra konstglas. 

Mejla oss gärna på info@ljusbutik.se om du har några frågor om RBA.

Välkommen till Stockholms Ljusbutik, din plats för unika presenter och inspirerande heminredning. Vi är stolta över att vara återförsäljare av det populära varumärket RBA Present & Design, känt för sin enastående kvalitet och estetiska skönhet.

RBA Present & Design är ett företag som omfamnar konstnärlig elegans och skapar produkter som berikar ditt hem och väcker glädje hos dess ägare. Genom att erbjuda en mångsidig kollektion av heminredning och konstglas ger de dig möjligheten att uttrycka din personliga stil på ett unikt sätt.

Vårt sortiment från RBA Present & Design sträcker sig över olika kategorier, inklusive heminredning och köksprodukter. Varje produkt är noggrant utvald för att ge dig den perfekta kombinationen av funktionalitet och estetik. Från eleganta ljussocklar till vackert utformade konstglas, varje objekt är skapat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer.

Som återförsäljare av RBA Present & Design kan du vara trygg med att erbjuda dina kunder produkter av högsta kvalitet. Varumärkets dedikation till excellens sträcker sig genom hela tillverkningsprocessen, från materialval till design och slutlig produkt. Deras fokus på hållbarhet och långvarig användning gör att du kan erbjuda produkter som inte bara är vackra, utan också håller över tid.

Utforska vår kollektion från RBA Present & Design och låt dina kunder upptäcka förtrollningen av konstglas och den funktionella skönheten i deras heminredning. Varje produkt bär på en historia och en känsla av unikhet som kommer att göra varje present eller heminredningsdetalj till något alldeles speciellt.

Vi är glada över att vara din pålitliga partner som återförsäljare av RBA Present & Design. Tillsammans kan vi skapa en upplevelse som överträffar förväntningarna för våra gemensamma kunder och sätter en ny standard för stil och kvalitet i deras liv.