• Fri frakt över 695kr
  • Snabba leveranser
  • 14 dagars öppet köp
Hem / Varumärken / Bsweden

Bsweden lampa

Bsweden


Bsweden (Belysningsbolaget) designar högkvalitativa armaturer och skapar flera trendsättande lampor som blivit moderna klassiker. Företaget grundades 1993 av Gunnel Svensson; själv bokstavligen uppvuxen bland kvalitativa möbler och design hos det (mer än 100-åriga) familjeföretaget Svenssons i Lammhult. Under årens lopp har Bswedens lampor färdats från fabriken i de Smålandska skogarna ut över hela världen och på resan vunnit en mängd prestigefyllda utmärkelser. Bswedens lampa Manhattan är en perfekt lampa att ha som exempelvis fönsterbelysning eller som lampa över en köksö.

Vi på Stockholms Ljusbutik har flera armaturer från Bswedens sortiment i lager, men vi tar också hem produkter på beställning om du skulle sakna någon specifik i vårt sortiment. Du kan även få det mesta ur Bswedens sortiment specialtillverkat.

Om varor från Bsweden inte finns i vårt lager, så är den normala leveranstiden ca 1-2 veckor på de flesta produkterna.

1 2  33 artiklar Kampanjpris(3) Sortering: Popularitet Senaste Lägsta pris Antal:
1 2 

Olika typer av lampor från Bsweden


Bsweden erbjuder en variation av eleganta och stilfulla lampor som passar perfekt för att skapa en unik atmosfär i ditt hem eller arbetsplats. Här är några av deras olika lamptyper:

Bsweden Pendellampor: Skapa en iögonfallande ljuspunkt i rummet med Bswedens pendellampor. Deras stilrena design och varierande materialval ger en modern och sofistikerad touch till din belysning.

Bsweden Plafonder: Lägg till en jämn och behaglig belysning med Bswedens plafonder. Deras olika designs och mönster ger en stilfull och vacker ljusspridning i rummet.

Bsweden Bordslampor: Komplettera ditt bord med Bswedens bordslampor. Deras unika och kreativa design blir en dekorativ inredningsdetalj och skapar en varm och behaglig belysning.

Bsweden Vägglampor: Skapa en stämningsfull atmosfär med Bswedens vägglampor. Deras eleganta och funktionella design ger en riktad belysning och blir en vacker inredningsdetalj på väggen.

Några populära lampor från Bsweden inkluderar:

  • Bsweden Siluett: En lekfull bordslampa med en grafisk lampikon som skapar intressanta ljusreflektioner. Siluett förändras beroende på betraktarens vinkel och skapar ett fascinerande ljusspel.

  • Bsweden Stella hörnlampa: En unik och skulptural hörnlampa som belyser väggarna i två riktningar och skapar en rumslig känsla. Stella blir en imponerande inredningsdetalj och utnyttjar hörnplatser på ett elegant sätt.

  • Bsweden Manhattan: En klassisk pendellampa inspirerad av ett dricksglas. Tillverkad i glas med stilrena detaljer i rostfritt stål och aluminium, blir Manhattan en stilfull och elegant belysningslösning.

Utforska vårt sortiment av Bswedens lampor hos Stockholms Ljusbutik och hitta den perfekta lampan som passar din stil och behov. Vår kunniga personal finns alltid till hands för att hjälpa dig att välja rätt lampa och skapa den perfekta belysningen i ditt hem eller arbetsplats. Vi erbjuder även fri frakt vid köp av en lampa och tillbehör över 695 kr.